Diferenta dintre sufletele pereche si partenerii de viata explicata pe indelete

Diferenta dintre sufletele pereche si partenerii de viata explicata pe indelete

0 Shares
0
0
0

Suflet pereche: cineva care este aliniat cu sufletul tau si este trimis sa conteste, sa trezeasca si sa scoata la iveala anumite parti ale sinelui tau pentru ca sufletul tau sa transceanda la un nivel mai inalt de constiinta si de constientizare. Odata ce lectia a fost invatata, apare, de cele mai multe ori, separarea fizica.

Partener de viata: Un companion, un prieten, un individ stabil si sigur pe care te poti bizui, in care te poti increde si de care poti depinde pentru a trece mai usor prin viata. Exista un sentiment reciproc de iubire si respect si fiecare se afla intr-o sincronizare perfecta cu nevoile si dorintele celuilalt.

Fiecare dintre noi vrea sa-si intalneasca sufletul pereche. De fapt, una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primesc in cadrul sesiunilor mele de lectura si coaching este: “Cand o sa-mi intalnesc sufletul pereche?”

Avem multe suflete pereche in aceasta viata, dar scopul lor este unul si acelasi: ele sunt aici pentru a ne trezi si, prin intermediul anumitor provocari, sufletul nostru sa poata atinge un nivel superior al constiintei.

Sufletele pereche apar in viata noastra atunci cand noi suntem pregatiti sa le primim si niciodata mai devreme. Apar in viata noastra atunci cand suntem pregatiti sa invatam lectiile care ne sunt destinate si pe care trebuie sa le Diferenta dintre sufletele pereche si partenerii de viata explicata pe indeleteindeplinim.

De cele mai multe ori, relatiile dintre sufletele pereche nu dureaza pentru totdeauna, iar asta pentru ca, uneori, relatia poate fi prea intensa sau pentru ca exista o anumita energie karmica care domina relatia, energie care, din cate se pare, ia sfarsit odata ce invatamintele necesare au fost invatate.

Sufletele pereche pot fi, de asemenea, prieteni si rude; nu este neaparat sa fie parteneri romantici. Indiferent de acest lucru, veti simti intotdeauna o puternica si energetica legatura sau veti simti senzatia ca ati avut o istorie, un trecut impreuna.

Multi dintre noi petrecem ani de zile gandindu-ne cu inflacarare la clipa in care ne vom intalni sufletul pereche, insa nu realizam ceea ce ne dorim de fapt. Atunci cand cerem sa cunoastem un suflet pereche, cerem, de fapt, sa crestem si sa ne dezvoltam constiinta si nu intelegem ca, in acest mod, putem impiedica energia sa ajunga la noi.

Daca doresti intr-adevar sa stabilesti o legatura cu un suflet pereche, trebuie mai intai sa te afli intr-o aliniere perfecta cu propriul tau suflet. Trebuie sa descoperi cine esti, sa te apreciezi la adevarata ta valoare si sa incepei sa-ti urmezi inima. Atunci cand esti aliniat cu sinele tau adevarat, esti instantaneu in vibratia intalnirii sufletului pereche.

Pe de alta parte, daca ai terminat cu lectiile sufletesti si esti in cautarea unui companion alaturi de care sa-ti petreci tot restul vietii, ceea ce doresti cu adevarat este un partener de viata.

Un partener de viata este mai mult asemeni unui companion sau unui prieten pentru care simti o puternica legatura. Poate ca nu este o legatura profunda, ca in cazul sufletelor pereche, insa va exista un sentiment reciproc de incredere, intelegere si respect. Un partener de viata este cineva care este demn de incredere, caruia ii pasa de dorintele si nevoile tale. Desigur, un partener de viata este, de asemenea, o persoana de care te simti atras, pe care o iubesti si de care iti pasa.

Cu toate ca vei invata si lectii importante de la partenerii de viata, acestia vor contribui mai mult cu sprijin, ghidandu-te in propria ta calatorie sufleteasca.

De obicei, intalnirea partenerului de viata nu este ceva pentru care sa te pregatesti spiritual sau energetic, asa cum te-ai pregati pentru intalnirea sufletului pereche. Necesita, in schimb, pregatire emotionala si mentala, dar si simplicare fizica.

Este posibil ca sufletul tau pereche sa fie, de asemenea, partenerul tau de viata. Este, de asemenea, posibil ca tu si partenerul tau de viata sa dezvoltati o legatura sufleteasca profunda; totul depinde de directia spre care alegeti sa va orientati.

Iata cateva dintre caracteristicile fiecarui tip de la relatie:
Diferenta dintre sufletele pereche si partenerii de viata explicata pe indelete

1. Relatia dintre partenerii de viata
• Va simtiti atrasi unul de celalalt din punct de vedere fizic si fiecare rezoneaza cu valorile celuilalt.
• Va face placere sa incepeti sa va cunoasteti reciproc si sa invatati despre diferentele dintre voi, dar si despre aspectele comune; orice aflati despre celalalt pare nou si interesant.
• Va intelegeti ca doi prieteni foarte buni iar relatia voastra nu are de suferit din cauza extremelor.
• Relatia voastra se bazeaza pe decizii logice sau intelectuale.
• Fiecare rezoneaza cu convingerile filosofice si religioase ale celuilalt.
• Relatia pe care o aveti va confera un sentiment de stabilitate financiara si emotionala.
• Relatia voastra se bazeaza pe implicarea fizica si pe crearea de noi amintiri.
• Simtiti nevoia de a va casatori sau de a va intemeia o familie, cu scopul de a va consolida relatia.

2. Relatia dintre sufletele pereche
• Simti o profunda si spirituala legatura fata de aceasta persoana, ca si cum ai cunoaste-o de foarte multa vreme.
• Ai amintiri si momente de deja vu in care simti ca ati fost impreuna si inainte.
• Pare ca va intelegeti reciproc si ca aveti un mod similar de gandire.
• Este posibil sa aveti defecte sau obiceiuri similare, sau este posibil ca amandoi sa fi avut probleme similare in copilarie.
• Legatura, conexiunea dintre voi este intensa si asa este si relatia voastra. Poate oscila, adesea, de la o extrema la alta.
• Simtiti ca intre voi exista sincronizare, chiar si atunci cand nu sunteti fizic impreuna. Poate exista sentimentul de a forma o echipa si de a realiza ceva impreuna.
• Intuiti ceea ce gandeste sau simte celalalt. Sunteti pe aceeasi lungime de unda, conectati cu gandurile si actiunile celuilalt.
• Relatia voastra este emotionala, este mereu o provocare si poate scoate la iveala lucruri din interiorul tau despre care nu stiai ca exista.
• Este posibil apara schimbari considerabile in viata ta atunci cand intalnesti pentru prima data aceasta persoana.
• Este posibil ca relatia voastra sa nu dureze pentru totdeauna, insa dragostea nu va disparea.
In diferite momente ale vietii noastre, vom avea nevoie si ne vom dori diferite tipuri de relatii. Nici un tip de relatie nu este mai presus sau mai prejos decat celalalt. Totul tine de o decizie personala, o decizie catre care vei fi ghidat atat timp cat iti vei asculta inima.

0 Shares
You May Also Like