pariuri online

Despre pariuri

0 Shares
0
0
0

De ce joaca lumea la pariuri online? O intrebare care am vazut ca din ce in ce mai multa lume o adreseaza celor inraiti de acest “sport”. Pai in primul rand trebuie mentionat ca cei mai multi dintre inraitii pariurilor joaca pentru a-si mari veniturile lunare. De asemenea sunt si unii jucatori care isi castiga existent din acest lucru. Exista si o alta categorie de persoane care joaca din placere, pentru ei fiind un hobby. Acestia joaca sume mici de bani pe o serie de mai multe meciuri. Daca au noroc si le iese biletul, au castigat o suma bunicica de bani cu putini bani pariati. Daca au ghinionul si pierd, nu este nicio paguba deoarece au pariat putini bani.

O alta intrebare pe care am vazut ca multi dintre pariori si-o adreseaza multi pariori este aceea despre stilurile de joc si cum este mai bine de pariat, online, adica pe net sau offline, la casa de pariuri. Multi dintre inraitii pariurilor am vazut ca selecteaza toate meciurile bune din ziua respective, iar daca sunt prea multe fac biletul zilei, adica selecteaza doar cele mai bune meciuri. Iar pentru a avea un profit maxim acestia pariaza online, in defavoarea agentiilor de pariuri, offline. Avantajul pariurilor online este acela ca eventualul castig nu este impozitat, adica din start nu se mai retine 25%. Alt avantaj ar fi acela ca poti sa stai linistit sis a iti analizezi in liniste meciurile pe care doresti a le juca. Mai putem spune ca pe net putem paria la orice ora din zi sau din noapte, deoarece internetul este deschis mereu, pe cand la casele de pariuri nu se poate asa ceva.

Pariurile sunt un sport riscant asa ca aveti grija cand jucati, ce sume jucati pentru ca nu toata lumea castiga si nu puteti sta numai in castiguri, asa ca va propunem sa va stabiliti un buget pentru fiecare etapa de pariuri.

0 Shares
You May Also Like