pariuri

De ce pariuri?

0 Shares
0
0
0

De ce joaca lumea la pariuri sportive? O intrebare foarte des adresata de necunoscatori catre toti jucatorii inraiti. Pentru cei care nu stiu, pentru unii pariurile sunt uneori o sursa de venit lunara, adica isi isi castiga existent doar din pariuri. Pentru altii este o cale de a-si mari veniturile lunare. Ei bine, exista si o alta categorie, a acelora pentru care pariurile sunt doar un hobby. Acestia joaca sume mici de bani pe o serie de mai multe meciuri, 10-12. Daca au norocul si castiga, acestia iau o suma frumusica de bani cu putini bani pariati. Daca au ghinion si pierd, nu este nicio problema deoarece au pierdut putini bani si nu este nicio tragedie.

Unii dintre inraitii pariurilor prefer sa joace online, adica pe internet, in defavoarea jocului offline, adica la casa de pariuri. De ce prefera sa joace asa? Au mai multe avantaje. In primul rand eventualul castig, peste 400 sau 500 de lei nu este impozitat, asa cum se intampla la agentia de pariuri. Deci din start au un castig mai mare. In al doilea rand nu mai este nevoie sa se deplaseze pana la casa de pariuri. Stau frumos in scaun, linistiti si analizeaza toate meciurile si toate variantele de joc posibile. Un alt avantaj este acela ca pot paria la orice ora din zi sau din noapte deoarece internetul este non stop. La agentia de pariuri nu se poate asa ceva deoarece la 12 noaptea se inchide.

Un site foarte bun de unde puteti sa va inspirati cand jucati la pariuri ar fi www.pariurisportiveonline.com deoarece dau niste ponturi foarte bune si au un procentaj foarte mare de reusite. De asemenea analiza lor este foarte meticuloasa si foarte bine pusa la punct. Eu de obicei ma inspir din mai multe surse si analizez meciurile inainte sa joc un bilet, lucru pe care ar trebui sa il faceti si dumneavoastra.
Voi ce jucati? Cum jucati?

0 Shares
You May Also Like