De unde poti cumpara o cana personalizata?

De unde poti cumpara o cana personalizata?

0 Shares
0
0
0

Se pare ca in ultimii ani, obiectele promotionale au inceput sa fie din ce in ce mai prezente in viata fiecaruia dintre noi, iar acest lucru se datoreaza in primul rand firmelor care apeleaza la astfel de produse promotionale pentru a-si promova imaginea, dar putem cumpara si noi astfel de produse in interes personal.

De exemplu, iti poti cumpara o cana promotionala pe care o poti folosi cel putin 6 luni de zile, fara ca mesajul care este imprimat pe cana respectiva sa se stearga.

Am ales sa prezint acest obiect personalizat, datorita faptului ca fiecare dintre noi folosim in fiecare zi cana, fie la birou, fie in bucatarie.

O multime de cani personalizate sunt atractive numai in anumite perioade ale anului, iar aici putem da exemplu canile decorative de Paste sau canile decorative de Craciun, care in perioada acestor sarbatori sunt nelipsite din vietile noastre.

Sunt o multime de companii care apeleaza la tot felul de campanii de promovare folosind produse promotionale, cu scopul de a atrage cat mai multa lume spre firmele lor, iar acest tip de campanie de promovare de fiecare data s-a dovedit a fi un succes real.

De exemplu, canile de protelan personalizate prin tot felul de metode creative, precum tehnica Sensitive Touch, Crystal Touch sau Magic Mug, sunt reprezentative pentru acest gen de produse promotionale clasice multisezoriale.

De exemplu, decorarea Sensitive Touch presupune crearea anumitor efecte 3D deosebite pe suprafata unui produs din portelan, ceramica sau sticla, folosind slabirea atenta cu o aparatura performanta.

Aceasta tehnica fiind combinata cu un strat de email colorat, reda efectul concav care poate sa fie decorat fie in aceiasi culoare cu restul suprafetei, sau poate sa fie decorat intr-un contrast de culoare pentru reliefare suplimentara, sau pentru un design discret ori accentuat.

In momentul in care ai nevoie de astfel de cani personalizate, poti sa le cumperi direct de la un importator promotionale, iar pe langa cani personalizate, poti sa iti mai cumperi o multime de alte produse promotionale.

In ceea ce priveste modalitatea de personalizare Sensitive Touch, aceasta se foloseste de cele mai multe ori pe portelan sau pe sticla, insa poate sa aiba rezultate foarte bune si pe sticla, fie ea lucioasa sau mata.

Tehnica Cristal Touch este o tehnologie care ofera posibilitatea de a se aplica cristale pe suprafata canilor sau a cestilor pentru cafea din protelan sau pe cele din ceramica, iar acestea vor putea fi folosite ca obiecte promotionale.

Ultima metoda spectaculoasa prin care se poate personaliza o cana este tehnica Magic Mug, care decoreaza canile cu imprimeuri termosensibile, iar beneficiile acestei acestor cani sunt reprezentate de imprimeurile in culori vii si de calitatea unei poze imprimate, care devin vizibile in momentul in care lichidul din cana este cald,  iar astfel cana va avea un oarecare efect magic.

0 Shares
You May Also Like