De ce sa imi cumpar un Samsung Galaxy S7?

0 Shares
0
0
0

Lansarile noilor modele de smartphone-uri din gama Galaxy pot fi consideratate adevarate evenimente care sunt sarbatorite de catre utilizatori la nivel Global.

Putem spune ca Galaxy S7 nu a uimit userii in ceea ce priveste desig-ul sau capabilitatile sale deoarece informatiile au fost deja disponibile in mediul online cu cateva saptamani inainte de lansarea modelului.

Totusi, este destul de greu sa nu te bucuri de lansarea celui mai interesant smartphone de pe piata care bine cu design foarte bun, integrand cele intr-un mod uimitor diferite capabilitati software si hardware.

Chiar daca nu se stie cu exactitate ce va pregati concurenta, putem spune ca Galaxy S7 se afla in primele locuri in topul celor mai bune telefoane din anul 2016. Totul este tinut intr-un pachet care contine: bateria telefonului, castile, smartphone-ul propriu-zis, cablul de date si incarcator telefon.

Modelul standard Galaxy S7 nu este diferit comparativ cu aspectul modelului aparut anul anterior. Putem spune ca Samsung Company a pastrat detaliile principale ale modelului S6, adaugand anumite modificari care dau mai multa eleganta decat sa revolutioneze aspectul exterior al prototipului. Sticla predomina atat deasupra display-ului cat si pe intreaga parte inferioara a smartphone-ului.

Totusi, panourile plate utilizate anul trecut au fost schimbate cu cele curbate. Stcla protectoare din partea frontala se curbeaza subtil mai ales spre marginea metalizata, iar sticla de pe partea inferioara se prelungeste spre margini, fiind extrem de similara cu cea a prototipului Galaxy Note 5 aparut in 2015.

Sticlei curbate i se alatura un metal foarte atent lucrat care ofera un confort destul de greu de egalat in utilizare. Dupa cum am spus majoritatea elementelor se regasesc in aceleasi locuri ca si la vechile modele, insa acestea a suferit cateva ajustari.

Spre exemplu butonul pentru Home a fost putin marit, primind o forma unui dreptunghi rotunjirea, departandu-se ddestul de mult de ovalul modelelor vechi, iar tavita destinata cartelei SIM poate gazdui cu usurinta si o cartela microSD.

De asemenea, camera foto nu mai este o umflatura pe spatele telefonului, fiind acum plata. Absolut toate aceste modificari sunt realizate in urma feedback-ului primit de catre compania Samsung in decursul anului trecut.

Unele plangeri au vizat tratamentul oleofobic al sticlei. Totusi, spatele prototipului atrage grasimea de pe degete foarte rapid, iar singura optiune pentru a tine telefonul cat mai curat si stralucitor este steregerea sa constanta cu o carpa sau aplicarea unei huse.

Pentru utilizatorii care sunt obisnuiti cu smartphone-urile care prezinta dimensiuni destul de mari, Galaxy S7 ar putea parea chiar foarte mic acum. Avantajele display-ului de dimensiuni mici sunt foarte evidente.
Printre aceste avantaje se numara si accesarea mai multor functii folosind doar o singura mana. Carcasa rotunjita a telefonului asigura ca nu conteaza cu ce mana va fi utilizat S7, userul va avea parte de cea mai confortabila experienta.

Samsung este unul dintre cei mai mari producatori de panouri OLED a nivel mondial, iar smartphone-urile sale beneficiaza de cele mai bune display-uri existente pe piata.
Samsung Galaxy nu reprezinta neaparat un pas imens facut in fata pentru cei ce detin un S6, dar noul panou ofera o experienta mult mai buna in anumite conditii.

0 Shares
You May Also Like