De ce trebuie sa-ti instalezi antivirus pe iPhone?

0 Shares
0
0
0

de-ce-trebuie-sa-ti-instalezi-antivirus-pe-iphoneDaca ai un smartphone elegant, ca de exemplu un iPhone de la Apple sau chiar un iPad, cu siguranta ca vrei sa-l protejezi cat mai bine posibil, atat din punct de vedere fizic (de cazaturi, lovituri) cat si virtual (de atacurile informatice, adica virusi, malware sau incercari de hacking).

Pentru cele mai bune reparatii iPhone, intra pe Service-Gsm.ro.

Protejarea datelor de pe device-ul tau cu sistem de operare iOS, ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 pentru tine.
De fapt, acesta este si motivul pentru care ar trebui sa instalezi urgent o solutie antivirus care sa functioneze perfect pe acest sistem de operare, iar noi prin acest articol, incercam sa-ti dam cateva sugestii despre alegerea acestei solutii.

Exista multe aplicatii antivirus si solutii de securitate complete, disponibile in magazinul virtual iTunes, pe care le poti descarca si instala pe iPhone-ul tau, pentru asigurarea unei protectii cat mai eficiente in fata virusilor.

Cand avem nevoie de o aplicatie pentru un anume task in mod particular, accesam pur si simplu sectiunea de Store, dam un search pentru genul de aplicatie pe care il cautam (de exemplu “text editor”) si descarcam aplicatia. La fel stau lucrurile si in cazul in care vrem sa gasim un antivirus.

Trebuie sa urmam exact aceiasi pasi. Vei gasi insa foarte multe aplicatii, unele dintre acestea vor incerca sa te pacaleasca in a crede ca “aplicatia x este cea mai buna solutie”, dar poti rezolva foarte usor aceasta problema prin citirea catorva review-uri de pe internet.

Cel mai bun antivirus pentru iPhone si iPad.

De ce ai avea nevoie de o solutie antivirus pe smartphone-ul tau? Cel mai important motiv, este ca trebuie sa te asiguri ca datele tale cele mai importante, sunt protejate in fata atacurilor declansate de hackeri.

Fiecare persoana care detine un smartphone cu Android, iOS sau orice alt sistem de operare, obisnuieste sa stocheze pe telefon informatii sensibile, cum ar fi numerele unor carti de credit, numarul cardului de asigurare, etc. De aceea, smartphone-ul trebuie protejat cat mai bine posibil.

Lookout Mobile Security – o solutie antivirus free, pentru iOS.

Aplicatia Lookout Mobile Security detine una dintre cele mai bune tehnologii de preventie a infectarilor cu virusi si este gratuita. Aceasta aplicatie iti permite si sa faci back-up celor mai importante date de pe telefonul tau, cum ar fi contactele, fotografiile, mesajele si clipurile video.

Acest backup se face in mod automat de catre aplicatie. Daca iti vei pierde telefonul, Lookout are implementata o aplicatie de genul AppleWatch, ce permite localizarea telefonului pierdut sau iti poti plasa telefonul in modul “lost”, iar acesta nu va mai putea fi folosit de catre cel care l-a gasit/furat, etc. Alte feature-uri foarte importante ale acestei aplicatii sunt:
– Salveaza date despre locatie inainte ca bateria telefonului sa se consume complet.
– Te alerteaza atunci cand este disponibil un update major de la Apple, pentru sistemul de operare sau pentru aplicatia in sine.
– Iti poti suna propriul telefon, de pe website-ul aplicatiei.
– Acceseaza contactele si datele pierdute, pentru a ti le putea transfera inapoi, pe un nou iPhone.

0 Shares
You May Also Like