antrenor personal

De ce sa alegi antrenamentele cu un antrenor personal?

0 Shares
0
0
0

De ce sa alegi antrenamentele cu un antrenor personal? Fie ca e vorba de parul tau, de sanatatea dintilor tale sau de orice alt aspect care necesita priceperea unui profesionalist, vei acorda mare atentie pentru alegerea lui.

Daca vine vorba de sanatatea ta, de forma ta fizica, de ce ai face altfel? Da. Este un aspect important al vietii tale forma ta fizica si implicit, sanatatea ta.

Pentru ca sa gasesti calea optima catre atingerea ei este alegerea cea mai rationala sa incepi antrenamentele alaturi de un profesionist, alaturi de un antrenor personal.

Care sunt avantajele tale, daca alegi antrenamentele cu un antrenor personal? Da, e in regula sa ceri informatii suplimentare, pentru ca decizia ta sa aibe o baza rationala, si sa fie o alegere facuta de tine, nu doar impusa de moda.

Suntem de acord cu faptul ca poti fura idei si de la colegii, care merg impreuna cu tine la sala. Fiecare avem cunostinte, care au mai multa, sau mai putina experienta in acest domeniu.

Tine insa cont de faptul ca acest coleg merge la sala pentru ca sa faca el antrenamente, si nu sa te invete pe tine. S-ar putea sa pierzi timp pretios pana ce el va veni sa te ajute, sau sa te lamureasca, cum ar putea sa faca un antrenor personal, care sta acolo strict pentru tine, sa te ajute sa profiti de timpul tau de la sala 200%.

Spre deosebire de un amic, sau coleg, un antrenor personal are pregatirea necesara sa te evalueze corect, si sa iti propuna o serie de exercitii special menite ca sa iti indeplinesti telul propus, ca tu, in timpul cat se poate de scurt sa vezi deja transformarea.

Nu uita, lipsa rezultatelor destul de repede poate sa demotiveze orice persoana, chestiune ce nu ne dorim sub nici o forma, mai ales in acest caz.

Un antrenor personal te urmareste pe tot parcursul antrenamentului cu mare atentie. Te va corecta, daca faci miscari gresite, sau ineficiente. Acest aspect este important pentru evitarea accidentarilor, eventualelor dureri.

Misiunea unui antrenor este ca sa te impinga mereu exact, si doar, pana la limitele tale fizice. In cazul antrenamentelor cu antrenor personal nu se accepta ideea autovatamarii in nici un caz!

Un antrenor personal este un partener de responsabilitate, care se va asigura ca nu iti vei compune diferite scuze sa nu mergi la antrenament, ba dimpotriva! Obligatia morala care intervine dupa promisiunea, rezervarea programarii facute, te va motiva intr-un mod aparte ca sa renunti la scuze, oricat de neprielnica ar fi conjunctura.

Mai pe scurt: antrenamentele cu un antrenor personal inseamna eficienta, siguranta si ratiune! Hai la sala! Te astept!

0 Shares
You May Also Like