Trambulina cu plasă de siguranță pentru distracția întregii familii

Trambulina cu plasă de siguranță pentru distracția întregii familii

0 Shares
0
0
0

Trambulina cu plasă de siguranță din material rezistent la rupere, pe picioare este o trambulină rotundă cu o margine de protecție extra moale cu grosimea de 20 mm. Plasa de siguranță, care este livrată standard cu trambulina pe picioare, este echipată cu stâlpi, astfel încât plasa să fie încordată. 

Acest lucru nu înseamnă doar extra siguranță, deoarece copiii nu se pot bloca în plasă, iar tu poți sta liniștit în grădină în timp ce copiii se joacă. Plasa de siguranță este echipată cu o ușă de intrare cu element dublu de siguranță.

Marginea de protecție de înaltă calitate acoperă complet salteaua cu ochiuri din otel, realizate din plasa de calitate USa PP și este echipată cu un sistem de protecție special conceput pentru picioare.

Astfel, piciorul nu ajunge între găurile saltelei. Salteaua puternică garantează un salt bun. Cadrul trambulinei este zincat, astfel încât rugina să nu aibă nicio șansă. Este grozavă nu numai pentru copii, ci și pentru adulți, deoarece este solidă și asigură distracție interminabilă la sărituri.

Cadrul trambulinei este fabricat din oțel zincat și are o grosime de 38 mm. De asemenea, este atașat la cadrul circular al trambulinei cu articulații în T.

Trambulina pentru cele mai mari cereri de sărituri

Datorită construcției sale robuste a cadrului, echipamentul de joacă pentru copii, tineri și persoane adulte este extrem de rezistent, pentru o greutate maximă de utilizator de 150 kg. O plasă de siguranță cu 8 stâlpi căptușiți asigură sărituri în siguranță. 

Tijele se potrivesc cu diametrul și garantează o experiență de săritură fără balansuri. Trambulina spațioasă, echipată cu toate detaliile de siguranță, este nu numai o distracție ideală pentru timpul liber, ci și un dispozitiv robust de antrenament.

Datorită construcției sale deosebit de robuste, echipamentul de joacă este destinat pentru copii, tineri și persoane adulte, fiind extrem de rezistentă, pentru o greutate maximă de 150 kg pentru utilizator. 

Pentru o utilizare ușoară și permanentă, întreaga construcție din oțel a trambulinei și a plasei este stabilă și zincată atât în ​​interior, cât și în exterior, astfel încât să nu ruginească.

Plasa de siguranță protejează împotriva căderii, iar căptușeala barei oferă o protecție suplimentară. Ușa robustă permite intrarea ușoară.

Trambulinele de grădină sunt echipamente de joacă populare în rândul copiilor și, de asemenea, se dovedesc a fi extrem de benefice. Cu o trambulină de grădină, copiii fac exercițiile necesare și sunt, de asemenea, în aer curat. 

În vremurile în care copiii își consumă timpul din ce în ce mai mult în fața computerului sau a consolei de jocuri, o trambulină de grădină este modalitatea ideală de a echilibra lucrurile.

Pe lângă avantajele deja evidente, există și avantajul că echipamentul de joc în acest mod, promovează și sentimentul de comunitate într-un mod ludic. În plus, adulții se pot lăsa antrenați pe trambulină, fie în scop de fitness, fie pentru a se juca cu copiii lor.

Cel mai important lucru la această trambulină este, desigur, siguranța acesteia, deoarece în timpul distracției provoacă doar bucurie, și nu răni sau accidente. 

0 Shares
You May Also Like