De ce aveti nevoie de o lanterna Led

De ce aveti nevoie de o lanterna Led?

0 Shares
0
0
0

Oricare ar fi motivul pentru care aveti nevoie de o lanterna, ultimul lucru de care utilizatorul are nevoie este ca lanterna sa emita un fascicul slab de lumina. Din fericire, temperamentalele lantern incandescente si halogen le-au lasat calea libera, in mare parte lanternelor LED.

Lanterna LED este durabila si emite un fascicul de lumina suficient de puternic pentru a face fata oricarei situatii, fie ca este o pana de curent sau schimbarea unei anvelope pe marginea autostrazii.

Pe langa utilizarile sale practice in viatade zi cu zi, personalul militar, profesionistii in aplicarea legii si personalul care acorda primul ajutor, toti se bazeaza pe lanternele LED ca sursa de lumina de incredere atunci cand sunt in misiune, cautand baietii rai, sau  pentru a salva viata unei victim implicate intr-un accident.

Cu toate ca exista diferitele stiluri si dimensiuni de lanterne LED, este greu sa decidem care este cel mai buna lanterna LED corespunzatoare nevoilor cumparatorului.

Relativ noua pe piata, tehnologia lanternei cu LED-uri a fost introdusa in 1999, cand Lumileds Corporation si-a prezentat Luxeon LED, ca o sursa foarte puternica de lumina alba. Aceasta a fost urmata de prima lanterna LED adevarata, Arc LS in 2001. Inainte de acest lucru, tehnologia LED era limitata la surse unice de lumina, cum ar fi indicatoarele luminoase ce le puteam gasi peste tot, de la computere la automobile.

Cu toate acestea, Lumileds a descoperit ca gruparea acestor “lumini”, avea ca rezultat o lumina alba intensa, care utiliza mai putina energie si genera mai putina caldura.

Daca ar fi sa le comparam, lanternele LED lasa in urma literalmente omologii lor incandescenti si halogeni. Atinci cand sunt grupate, LED-urile albe de 5 mm poate produce mai mult decat 100 de miliamperi fiecare.

Luminile pot fi configurate in mai multe moduri pentru a produce acel tip de lumina care se potriveste nevoilorutilizatorului, si spre deosebire de lanternele incandescente sau cu halogen, lanternele LED nu-si pierd stralucirea la distanta (in functie de design).

Avantajele suplimentare ale lanternelor LED includ si o durata de viata mai lunga a bateriei, datorita consumului redus de energie, precum si o durata de viata a becului, mai mare, si luminozitatea. Lanternele LED sunt, de asemenea, mai durabile deoarece nu sunt la fel de fragile ca cele care utilizeaza  becuri cu gaz, iar prin urmare nu produc la fel de multa căldura. Acest fapt le ofera un nivel de versatilitate care le permite configuratii multiple, facandu-le si usoare, dar extrem de puternice.

Pe langa magazinele de specialitate sau chiar marii retaileri, lanternele LED pot fi usor de gasit online pe site-uri cum ar fi: Econvenabil.ro . Pentru a achizitiona o lanterna LED, de la noi pur și simplu mergeti la pagina de start, și introduceți “lanterna LED” in campul de cautare.

Selectati “Toate categoriile” (pentru ca lanternele LED au mai multe utilizari) si incepeti cumparaturile. In funcție de stilul și caracteristicile oferite, tipurile de lanterne LED-uri variaza foarte mult, dar sigur o veti gasi pe cea potrivita,i la un pret rezonabil, usor.

Totusi inainte de a face o achizitie, tineti cont de cateva lucruri , cum ar fi starea, pretul, precum si motivul pentru care o cumparati. Amintiti-va sa luati in considerare si nevoile dvs specific. Avand o gama larga la dispozitie, cea mai greu lucru ar fi sa v decideti care o doriti.

0 Shares
You May Also Like