Cele mai bune smartphone-uri ale anului 2015

Cele mai bune smartphone-uri ale anului 2015

0 Shares
0
0
0

Se intampla, uneori, sa intampinam probleme cu iPhone-ul nostru. In astfel de situatii este bine sa apelam la un service iPhone Bucuresti. Un astfel de service iPhone Bucuresti este www.servicegsm.ro, unul dintre cele mai bune service-uri gsm din tara.

Traim intr-o epoca a telefoanelor inteligente. Conform studiilor de piata intreprinse de diferite firme de cercetare, mai mult de 184 de milioane de americani navigheaza pe internet, comunica de departe si ruleaza aplicatii de pe micile lor computere portabile.

Cu o astfel de piata uriasa, nu e de mirare ca exista sute de modele de smartphone-uri din care putem alege. Telefoanele pe care urmeaza sa vi le prezentam sunt cele mai bune smartphone-uri prezente in Statele Unite la momentul actual.

Veti putea gasi un telefon pentru orice persoana, de la ecrane de 4.7 inci pana la cele de 6 inci, smartphone-uri ce functioneaza pe cele trei mari sisteme de operare pentru dispozitivele mobile. iOS-ul celor de la Apple, Android-ul celor de la Google si Windows-ul celor de la Microsoft, fiecare dintre acestea au cate ceva de oferit utilizatorului de smartphone. iOS prezinta cea mai buna selectie de aplicatii si o interfata de utilizator foarte usor de folosit.

Android este un sistem de operare usor de configurat si foarte bine gandit cand vinde vorba de aplicatii. Windows are un aspect elegant si se integreaza foarte bine cu Facebook, Xbox si Microsofit Office. Cu toate acestea, daca exista vreo constanta in lumea smartphone-urilor, aceasta este schimbarea.

Sa trecem, deci, la prezentarea celor mai bune smartphone-uri ale anului 2015 :

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6 reprezinta cea mai buna alegere in privinta smartphone-urilor iPhone, avand cea mai buna dimensiune. Acesta poate fi achizitionat de la pretul de 200 de dolari cu abonament.

Google Nexus 6 (Unlocked)

Supradimensionatul Google Nexus 6 (Unlocked), care functioneaza pe sistemul de operare Android, reprezinta unul dintre cele mai bune dispozitive mobile de pe piata. Telefonul este disponibile pentur aproximativ 650 de dolari.

Nokia Lumia Icon (Verizon Wireless)

Telefonul Nokia Lumia Icon combina toate componentele telefoanelor cu Windows intr-un pachet excelent. Acesta poate fi achizitionat pentru aproximativ 200 de dolari.

Samsung Galaxy Note 4

Cu un ecran Quad HD premium de 5.7 inci care iti „gadila” vederea, Galaxy Note 4 continua dominatia Samsung in privinta asa-numitelor „phablets”. Smartphone-ul poate fi achizitionat pentru aproximativ 300 de dolari.

Samsung Galaxy S6

Noul smartphone de top lansat in acest an face ca Samsung sa revina din nou in partea de sus a clasamentului celor mai bune telefoane inteligenta in privinta ecranului, procesorului etc. Telefonul este disponibil pentru aproximativ 680 de dolari.

OnePlus One (Unlocked)

Cu un pret imbatabil, OnePlus One este revelatia Android care provoaca asteptarile in ceea ce priveste smartphone-urile la preturi accesibile. Telefonul poate fi achizitionat pentru aproximativ 300 de dolari.

Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 Plus este un iPhone extrem de mare, daca asta este ceea ce va intereseaza. iPhone 6 Plus este un dispozitiv excelent, insa bine-proportionatul iPhone 6 pare o alegere mult mai inspirata. iPhone 6 Plus poate fi achizitionat pentru aproximativ 300 de dolari.

0 Shares
You May Also Like