Creaza momentul perfect pentru a oferi inelul de logodna

0 Shares
0
0
0

Dupa ce iti cumperi inelul de logodna perfect de la Royal Diamante Cluj va trebui sa gasesti si momentul perfect in care sa oferi inelul, sau sa creezi chiar tu momentul perfect. Ar trebui sa iti lasi imaginatia sa lucreze cat mai mult pentru a oferi inelul la momentul perfect.

Daca inca nu ai un inel pe care sa il oferi click aici si vei gasi o sugestie de inel de logodna special. Daca nu il consideri potrivit gusturilor tale, navigheaza prin magazin, sigur va aparea si inelul pe care il vrei tu asa cum ti l-ai imaginat.

Te prevenim inca de la inceput ca oferirea unui inel de logodna nu este un moment tocmai usor. Nu iti vei gasi cuvintele si va parea ca niciodata momentul nu este unul bun. Iti recomandam sa iti iei inima in dinti si fie sa profiti de moment, fie sa iti faci tu un moment si sa dai inelul adresand intrebarea magica. Baga capul la cutie si asteapta, raspunsul va veni imediat deci nu te vei chinui mult… Vei vedea ca nu a fost chiar asa rau si chiar te vei amuza dupa.

Poti alege sa fii spontan cand oferi inelul de logodna

Cu cat inelul sta mai mult la tine cu atat iti este mai greu sa te desparti de el. Ai in minte tot felul de scenarii si tot felul de reactii posibile ale partenerei, iti faci filme cu privire la marele moment in care dai inelul si in final ajungi sa fii convins ca refuzul este iminent si ca vei iesi sifonat din experienta asta, ceea ce te va face sa eziti si mai mult.

O solutie optima este sa termini cu temerile inca de la inceput. Ai pus mana pe cutia cu inelul, du-te direct la partenera ta, si fa ce trebuie facut. Nu conteaza ca faci asta in statia de autobuz, la piscina, in pauza de masa la serviciu sau la sase dimineata cand nu ai somn. Fa-ti curaj si du treaba la bun sfarsit. Sunt cateva cuvinte pe care le vei rosti apoi urmeaza reactia de surprindere si bucurie a ei, cateva saruturi si gata.

Poti fi clasic si poti crea mediul perfect si momentul ideal

Daca ea nu este foarte spontana sau este romantica mai bine treci peste sfaturile de mai sus. Ai nevoie de un moment optim. Poti alege o seara cu luna pe malul lacului sau chiar in barca, acesta fiind cadrul ideal pentru doi indragostiti romantici. Acolo poti oferi inelul si cu siguranta o vei impresiona.

Daca vrei sa fii si mai clasic de atat, poti foarte simplu sa mergi pe ideea care nu da niciodata gres: o cina romantica acasa. Varianta aceasta functioneaza de cele mai multe ori si este una dintre cele mai alese metode prin care iti poti cere iubita in casatorie.

O poti duce inclusiv pe varful unui munte sau in interiorul unei pesteri pentru a ii da inelul, totul depinde de voi si de personalitatea voastra.

0 Shares
You May Also Like