Cel mai bun portable-speaker pe care il poti cumpara – UE Boom 2

Cel mai bun portable-speaker pe care il poti cumpara – UE Boom 2

0 Shares
0
0
0

In urma cu 2 ani, cele mai bune speakere (boxe) bluetooth pe care le puteai cumpara, erau Logitech UE Boom. Asa ca, nu este nici o surpriza ca cei de la Logitech au comis-o din nou, prin urmasul acestora, Logitech Ue Boom 2.

Ca un plus, acest sistem vine intr-o paleta de culori mai bogata, incluzand o optiune purple-orange sau full red (rosu), albastru sau alb. Cele mai performante accesorii telefoane, pot fi gasite pe MagazinGsm.ro!

In ceea ce priveste upgrade-urile disponibile, Boom 2 este acum mult mai durabil si mult mai fiabil dar si mai important, este rezistent la apa (waterproof). Poti sa iei sistemul cu tine la piscina sau la plaja fara nici un fel de probleme, nu trebuie sa-ti mai faci griji ca poate lua contact cu apa.

Il poti chiar arunca intr-un acvariu si va continua sa-ti cante muzica preferata, pentru mai mult de 30 de minute. Nu spunem aici ca UE Boom 2 este cea mai buna solutie portabila din punct de vedere al sunetului. Dar cu siguranta, este printre cele mai interesante solutii.

Sistemul de boxa portabila are un bass normal care nu iese in evidenta (unii ar spune chiar ca ii lipseste bass-ul) si tinde sa sune cel mai bine pe muzica pop (unde predomina inaltele si mediile) sau pe muzica electronica.

Este mai degraba un party-speaker, decat unul pentru auditii de fidelitate. Totusi, tinand cont de celelalte facilitati prezente pe acest device, putem spune ca UE Boom 2 performeaza foarte bine in aproape toate situatiile, asa ca ar trebui sa poata multumi pe oricine, chiar si pe utilizatorii mai pretentiosi.

Acest sistem poate fi de asemenea imperecheat si cu un alt Boom UE, pentru a putea livra sunet stereo, iar un nou update al soft-ului permite suport pentru comenzi vocale prin Siri si Google Now, la doar o apasare de buton. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 15 ore de functionare continua, dar raza de acoperire este foarte buna. La peste 15 metri, aceste boxe se vor auzi destul de bine.

Cu un pret de 200 de dolari, acest model este totusi unul dintre cele mai scumpe de pe piata. Dar, daca ai nevoie de un sistem portabil de boxe pentru smartphone-ul tau, capabil de un sunet cu adevarat bun, Boom 2 reprezinta o optiune demna de luat in seama. Sistemul de boxe este reprezentat de fapt printr-o singura boxa de forma cilindrica.

Aspectul este unul premium si materialele din care este construita boxa, sunt de o calitate foarte buna. Din punct de vedere al portabilitatii, UE Boom 2 este o boxa foarte usor de carat, poate fi introdusa cu usurinta intr-o geanta de exemplu.

Amprenta bazei este totusi destul de mica, asa ca va trebui sa aveti grija cand asezati boxa pe ceva, in asa fel incat sa nu cada. Logitech UE Boom 2, este o boxa bluetooth de calitate si v-o recomandam, daca sunteti in cautarea unui astfel de sistem.

0 Shares
You May Also Like