Beneficiile tunelului cu infrarosu

Beneficiile tunelului cu infrarosu

0 Shares
0
0
0

Mai multe din cititoarele noastre isi pun probabil intrebarea cum se poate elimina celulita sau cum se poate reduce nivelul de celulita de pe corp.

In general sunt dezamagite de metodele obisnuite si nu au suficient timp pentru a cauta indelungat si astfel renunta sa se mai lupte cu greutatea in plus si cu inconvenientul major impus de celulilta.

Noi va propunem un tratament utilizand un tunel cu infrarosu si va prezentam mai jos toate beneficiile pe care acesta le poate aduce sanatatii si starii generale de bine.

Mentionam de la bun inceput ca pentru acest tratament nu va trebui sa faceti nicun efort si de asemenea nu este o operatiune care sa va creeze disconfort ori durere cum se intampla in alte situatii.

Veti slabi in mod controlat exact din zona in care doriti spre deosebire de momentul in care incercati sa slabiti prin exercitii fizice si descoperiti ca dupa o perioada de chin ati slabit in zona in care v-ati lucrat muschii dar ati evoluat in masa musculara in alte zone.

Nu de foarte mult timp a aparut si in tara noastra aceasta noua metoda de tratament si anume tunelul cu raze infrarosii.

Daca nu stiti cum functioneaza acest aparat si unde poate fi gasit sau ce beneficii are noi vom incerca sa raspundem cat mai complet la toate aceste intrebari in randurile ce urmeaza in materialul de azi.

In principiu razele de lumina infrarosie pe care aparatul le va poduce vor patrunde la o distanta de maxim 6 cm in organism si in celule. Razele vor ajunge in tesuturi si aici vor interactiona in mod direct asupra celulelor adipoase.

Caldura foarte intensa generata de aceste raze va topi tesuturile adipoase de care organismul nu mai are nevoie si care sunt depozitate in acele zone de prea mult timp.

Transpiratia va fi mai intesna dar nu veti simti nicun discofort termic. Aceste tesuturi adipoase vor fi impinse de pe corp prin pori impreuna cu substantele nocive din organism si alaturi de metale grele.

Vom elimina tot ceea ce ne cauzeaza afectiuni, boli sau diverse stari cu un efect definit asupra confortului nostru. Corpul unei persoane care va trece prin astfel de tratamente va avea mai multe beneficii.

Printre avantaje putem sa enumeram imbunatatirea circulatiei sangelui in mod considerabil, faptul ca organismul va elimina surplusul de greutate si va reduce centrimetri, tot simstemul imunitar va fi sprijinit si reconsolidat, se elimina durerile de articulatii si cele musculare.

Pentru persoanele care vor sa intelega in mod cat mai matematic toate aceste operatiuni au fost realizate si o serie de rapoarte. Acestea arata mai multe performante ale aparatelor iar noi vom puncta doar cateva dintre ele.

Transpiratia se va produce in timpul tratamentului cu un tunel cu infrarosu si va elimina pana la 75 de procente din apa pe care organsimul o acumuleaza in plus. Sesiunile de 40 de minute vor echivala cu arderi de 750 de calorii iar transpiratia pe care corpul o emite poate elimina pana la 30 de procente din toxinele ce se afla in corp.

0 Shares
You May Also Like