Ce trebuie sa stiti despre LG?

0 Shares
0
0
0

Compania LG reperzinta cea de-a doua mare companie din Coreea de Sud si este foarte activa in domeniul telecomunicatiilor, al electronicelor, dar si in sectorul bancar.

Detinerea unui dispozitiv creat de LG reprezinta o mica afacere deoarece acesta inglobeaza foarte multe functii care il pot ajuta pe utilizator. Deoarece acest device este foarte important, multe service-uri s-au specializat in reparatii LG, astfel incat userul sa detina acest prototip interesant cat mai mult timp.

De asemenea, multi detinatori de service-uri s-au pregatit pentru a repara un astfel de prototip deoarece LG este unul dintre cei mai mari si importanti producatori de dispozitive mobile, incasand la nivel global o cifra de afaceri estimata la 5591 miliarde de USD.

Deoarece LG Electronic este al treilea producator de dispozitive mobile la nivel mondial, piesele se gasesc foarte repede, iar muncitorii din service-uri stiu cum sa manevreze un astfel de prototip care este vandut in 114,2 milioane de exemplare anual.

Piata de desfasurare LG este destul de dezvoltata deoarece, la nivel european, compania a vandut aproximativ 10 milioane de device-uri mobile doar in anul 2007, incasand o suma de doua miliarde de dolari. De asemenea, comparativ cu producatorii consacrati de telefoane, LG promoveaza dezvoltarea si evolutia propriilor sale creatii.

Astfel, la 6 septembrie 2016, LG va lansa pe piata primul telefon care foloseste una dintre cele mai recente versiuni ale sistemului Android care a fost dezvoltata de Google. Android Nougat va fi sistemul software al noului prototip creat de LG. Dotarile acestui nou tip de telefon inca nu sunt cunoscute, dar piata se asteapta la un device de peste 5 inch.

Comparativ cu Europa de vest, in Romania produsele LG sunt cumparate de foarte multi utilizatori smartphone. Astfel, in anul 2008, LG era plasat pe locul 4 in clasamentul vanzarilor de telefoane, fiind depasit de vanzarile Samsung, Nokia si iPhone.

Totusi vazarile LG au crescut considerabil in ultima perioada, plasandu-se pe locul 2 in vanzarea de televizoare si locul 3 in vanzarea de telefoane. Majoritatea cumparatorilor s-au declarat multumiti de obiectul achizitionat.

De asemenea, fiind o firma foarte cautata a carei prototipuri sunt foarte cumparate in Romania, este practic imposibil sa existe un service care sa nu repare un telefon LG.

Multi muncitori din service-uri stiu cum sa manevreze prototipurile create de aceasta firma si, de asemenea stiu cum sa le repare. In cazul in care proprietarul doreste sa economiseasca atat timpul in care telefonul ar fi stat in service, cat si banii pe care i-ar fi oferit, acesta poate sa cumpere piesele de la magazinele online.

Exista numeroase site-uri care ofer spre vanzare o gama variata de produse pentru diferite modele produse de LG. De obicei, partile componente pe care le achizitionati sunt livrate impreuna cu accesorii care vor fi utile la asamblare sau dezasamblare.

In cazul in care nu stiti cum sa manipulati un prototip LG, cel mai indicat este sa cautati modul in care se poate integra piesa respectiva in sistem. Veti gasi o varietate de raspunsuri si moduri deoarece, dupa cele prezentate anterior, LG este o gama foarte cautata de cumparatori.

0 Shares
You May Also Like