Ce trebuie sa stii despre radiofrecventa corporala?

Ce trebuie sa stii despre radiofrecventa corporala?

0 Shares
0
0
0

Pentru o multime de doamne si de domnisoare, una dintre cele mai importante dorinte dintre toate cele pe care le au, este aceea de a avea un corp frumos, si o silueta de invidiat, iar pentru asta sunt dispuse sa faca din ce in ce mai multe sacrificii.

Sunt o multime de femei, care pentru a avea o silueta de vis, au foarte mare grija in ceea ce priveste alimentatia, si respecta cu strictete un regim alimentar recomandat de catre un medic nutritionist. Pe langa aceste aspecte, daca femeile respective vor petrece si cate o ora pe zi la sala de sport, unde se vor antrena intens, atunci sunt sanse foarte mari ca in scurt timp sa obtina corpul la care au visat.

Ei bine, sunt insa si femei care isi doresc sa aiba un corp cat mai frumos, si o silueta de invidiat, insa ele nu au o alimentatie sanatoasa, si nici nu au fost la un nutritionist, ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu se duc nici la sala de sport.

Cu siguranta aceste femei se vor lupta cu tot felul de aspecte neplacute, precum straturile de grasime, celulita si chiar si aparitia vergeturilor, insa din fericire pentru ele, pot urma un tratament non chirurgical, precum radiofrecventa corporala, care le poate fi de mare ajutor.

Dupa cum am spus mai sus, radiofrecventa corporala este un tratament non chirurgical, care este bazat pe aplicarea undelor de radiofrecventa, ce au efect de incalzire a dermei (aproximativ intre 38 si 41 de grade), iar astfel se va stimula crearea de colagen.

Datorita incalzirii locale, se va cauza rapid o contractie a fibrei de colagen, iar in acelasi timp va fi si metabolismul fibroaselor stimulat, astfel ca se va accelera producerea de firbe noi de colagen si de elastina.

Acest procedeu va actiona asemeni unui corset, datorita faptului ca va strange tesuturile musculare si grase, iar aici se vorbeste deja de o contractie, datorita careia se vor remodela toate straturile de grasime, din profunzime.

In cazul in care ai de gand sa urmezi un astfel de tratament, cu siguranta nu ai nici un motiv de teama sau de ingrijorare, pentru ca radiofrecventa este dupa cum am mai spus, un tratament non ghirurcical, astfel ca nu este nevoie de nici un fel de anestezie, si nici nu se va simti nici un fel de durere sau de disconfort, nici in timpul tratamentului, si nici la finalizarea acestuia.

In functie de nevoi, sau in functie de recomandarea specialistului in cosmetica, poti urma un astfel de tratament intr-un mod intensiv, odata sau chiar si de doua ori pe saptamana sau poti urma un tratament preventiv, odata pe luna.

Este foarte important de mentionat faptul ca femeile insarcinate sau femeile care alapteaza, nu au voie sa urmeze un asemenea tratament. Deasemenea, nici doamnele care sufera de epilepsie, femeile care au avut cancer in ultimii 5 ani, sau cele care au suferit operatii pe aia tratata, in ultimele 6 luni, nu pot urma un astfel de tratament.

Este interzis ca persoanele care au placa sau proteza metalica in corp, sa fie supuse unui astfel de tratament. Deasemenea nu este recomandat de urmat un astfel de tratament de catre femeile care prezinta infectii acute ale pielii, herpes sau eczeme.

0 Shares
You May Also Like