Ce protectie a smartphone-ului LG este maxima?

Ce protectie a smartphone-ului LG este maxima?

0 Shares
0
0
0

Materialele din care sunt realizate husele pentru telefoanele LG sunt diverse. Nu putem spune ca este preferat de client un material sau altul pentru realizarea unei huse, toate avand clienti fideli.

Siliconul este unul dintre materialele cele mai atractive, in primul rand pentru ca este destul de ieftin. Husele de silicon sunt suficient de moi cat sa absoarba impactul moderat cu un obiect sau o suprafata dura.

Plasticul este practic materialul cel mai ieftin din care sunt realizate multe huse LG, deci nu o sa va para rau daca acesta se va sparge si va trebui inlocuit.

Pielea este specifica de regula pouch-urilor, care sunt realizate din imitatie sau chiar din piele naturala. Exista si numeroase carcase hibrid, care au un schelet rigid imbracat in piele la exterior.

De regula, modelele realizate din piele artificiala arata destul de bine sau sunt chiciuri, asa ca va trebui sa aveti grija cand vine vorba de pret. Unele produse arata foarte bine pe hartie, in rest nimic. Pielea mai are un dezavantaj, fiind susceptibila la zgarieturi, deci s-ar putea ca in timp apectul sa devina degradant.

Metalul reprezinta un alt material din care sunt realizate carcasele, acesta fiind captusit in interior cu un material fin la atingere, pentru a nu zgaria carcasa telefonului. Aceste modele sunt insa mult mai solide, greutatea totala a telefonului fiind afectata in plus in functie de cantitatea de metal folosita.

Cand vine vorba de protejarea ecranului, putem spune cu siguranta ca tehnologiile au evoluat foarte mult in ultimii ani. Cresterea diagonalei ecranului unui smartphone a dus la o protectie speciala cu sticla Gorilla Glass, un produs realizat de compania americana Corning. Totusi pentru protectia suplimentara va trebui sa apelati la o simpla folie de protectie, sau o folie tempered glass.

Prima categorie este mult mai accesibila, insa in timp aceasta se zgarie si va trebui inlocuita. O protectie maxima poate fi oferita si de folia tip tempered glass, care este mult mai scumpa si totodata mai groasa. Foliile tempered glass pentru telefon sunt foarte alunecoase, acestea sporind riscul de scapare a telefonului din mana, deci va trebui sa investiti neaparat intr-o husa de telefon.

Pentru montarea foliilor de protectie trebuie sa apelezi la specialist pentru a preveni formarea unor bule de aer intre folie si ecran. Husele sunt obligatorii pentru posesorii acestor tipuri de smartphone-uri LG.

Sa nu trecem cu vederea faptul ca un asemenea dispozitiv de la LG poate costa si cateva mii de lei, deci este imperios necesar sa va achizitionati o husa indiferent de model pentru protectia eficienta a dispozitivului.

Orice model de telefon de la LG vine cu numeroase accesorii, dar exista si un mare inconvenient acela ca nu toate modelele au huse in oferta, acestea fiind achizitionate ulterior.

Husele achizitionate pentru orice model de LG sunt foarte ieftine si tinand cont de valoarea dispozitivului, nu reprezinta o achizitie scumpa, deci trebuie sa va ganditi bine la achizitionarea unei huse in momentul in care doriti sa va cumparati un smartphone LG.

0 Shares
You May Also Like