Optimizare site pentru rezultate bune

Optimizare site pentru rezultate bune

0 Shares
0
0
0

Daca vrem rezultate bune pe Google avem nevoie de optimizare site. In primul rand este necesar sa stim cum trebuie sa arate un site si sa stabilim un design pentru el. Plasati toate informatiile importante in zona de sus a paginii.

Vizitatorii de pe site trebuie sa poata sa va gaseasca site-ul cat mai usor toate aceste materiale importante. Asigurati-va ca ele sunt imediat vizibile cand utilizatorii acceseaza paginile si ca nu trebuie sa derulati in jos pentru a le vedea. Ganditi-va cum vor aparea pe site toate imaginile si toate videoclipurile.

Elementele care pot sa atraga atentia precum fotografiile, elementele grafice, sunt apreciate de clienti si reprezinta o metoda prin care ei pot sa interactioneze cu voi. Nu exagerati, un numar foarte mare de asemenea elemente poate sa genereze o incarcare mai lenta a site-ului pe care il aveti. Nu este de dorit ca utilizatorii sa paraseasca site-ul inainte sa vada toate informatiile importante.

Incercati sa va ganditi si la ecranele mici. Utilizatorii nu se limiteaza numai la desktopuri. Pe timpul zilei clientii utilizeaza mai multe dispozitive digitale precum telefoanele mobile si tabletele. Cu cat un ecran este mai mic cu atat va fi mai dificila gestionarea tuturor informatiilor.

Faceti un site care sa poata ajusta automat dimensiunile in functie de dispozitivele utilizatorilor pentru ca aceasta este cea mai buna metoda prin care puteti sa va asigurati ca toate persoanele care intra pe site vor gasi exact ceea ce cauta fara sa mai conteze dispozitivul utilizat.

Vedeti ce note va primi site-ul pentru viteza de incarcare si pentru a determina nivelul de adaptare la dispozitivele mobile si apoi aflati cum puteti sa il imbunatatiti.

Pastrati si site-ul curat, cat mai clar si aplicand toate aceste masuri: limitati numarul de linkuri de navigare, evitati folosirea ferestrelor pop up sau a altor functii care va pot ingreuna navigarea pe site, incercati sa va asigurati ca site-urile se incarca mai repede pentru ca userii sa nu iasa de pe site.

Utilizati titluri cat mai clare si cat mai atractive. Un titlu cat mai distinctiv este esential pentru ca userii sa inteleaga imediat ca sunt in locul potrivit. In acest fel ei vor fi incurajati sa ramana cat mai mult timp pe site si sa faca eventual si actiuni valoroase pentru voi.

Prezentati cat mai clar avantajele de care urmeaza sa se bucure clientii in cazul in care vor utiliza produsele si serviciile pe care le aveti. In momentul in care utilizatorii va acceseaza site-ul ar trebui sa afle repede motivele pentru care ar trebui sa stea pe site.

Este recomandat sa va asigurati ca avantajele pot sa fie consultate repede si ca sunt usor de identificat si de analizat. Organizarea sub forma de liste este o metoda perfecta prin care puteti sa faceti acest lucru. includeti si linkuri directe catre informatii suplimentare.

Este bine sa ii ajutati pe clienti sa isi gaseasca usor linkurile catre informatiile suplimentare si despre produsele pe care vreti sa le gaseasca.

In momentul in care stiti ce vreti sa faca userii pe site sunt sanse mari ca cei care intra sa faca acea actiune.

0 Shares
You May Also Like