Cat de greu este sa alegi parfumul potrivit in functie de culoarea preferata?

0 Shares
0
0
0

In fiecare an, brandurile de top de pe piata lanseaza colectii noi de parfumuri originale dama, astfel ca femeilor le este chiar foarte dificil sa isi aleaga parfumul.

Tocmai acesta este si motivul pentru care femeile aleg sa foloseasca parfumul de dama Calvin Klein Eternity Now sau orice alt parfum preferat, decat sa foloseasca un parfum nou.

Si totusi, femeile care au de gand sa incerce un parfum noi, trebuie sa tina cont de cateva detalii foarte importante pentru a face cea mai buna alegere.

In primul rand trebuie precizat faptul ca orice doamna care se respecta si care are putin habar despre ceea ce inseamna cu adevarat un parfum de calitate, stie ca o aroma mai rafinata este mult mai apreciata de catre cei din jur.

Din acest motiv doamnele care aleg sa isi cumpere un parfum nou, trebuie sa se asigure de faptul ca parfumul lor cel nou nu este deranjant pentru cei din jur.

Pentru intalnirile de afaceri de exemplu sunt perfecte parfumurile intense si piperate, in timp ce petntru intalnirile cu persoana iubita sunt ideale parfumurile dulci.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre alegerea unui parfum de dama trebuie precizat faptul ca acesta se poate face chiar si in functie de culoarea preferata. Se spune ca hainele pe care le poarta o femeie spune totul despre aceasta, iar alegerea parfumului in functie de culoare  poate fi o idee adecvata.

De exemplu, femeile care aleg sa poarte haine negre, in special o rochie neagra minunata, cu siguranta pentru ele ar fi ideal un parfum elegant cu esente de zambile, piper, gardenie, vanilie, patchouli si nu in ultimul rand lemn de santal.

Se spune ca anumite femei sunt atasate de culoareea rosie, iar in acest caz ele au nevoie de un parfum puternic si plin de viata, care sa aiba in componenta orhideea, mahonul, ghimbirul, lemnul de cedru, moscul sau coacazele.

In ceea ce priveste femeile care prefera culoarea verde, trebuie precizat faptul ca pentru ele ar fi indicat un parfum care sa contina esente florale in conditiile in care verdele este culoarea naturii. Din acest motiv, florile de portocal, florile de lotus sau iasomia nu trebuie sa lipseasca dintr-un astfel de parfum.

Deasemenea, tot pentru femeile care prefera culoarea verde, ideale ar fi si parfumurile care sa aiba note puternice de violete.

Ei bine, in ceea ce priveste femeile din generatia tanara, cu siguranta acestea prefera culori precum galben sau roz. In aceste conditii, pal sau lavanda sunt indicate. Pentru aceste femei, cu siguranta parfumurile cu arome de caramel, lemn dulce si bujor pot reprezenta o alegere ideala.

Referitor la femeile care indragesc foarte mult culorile albastru si coral, trebuie precizat ca ar trebui sa isi indrepte atentia spre acele parfumuri care contin crin, iasomie, lamaie, mere si flori de magnolie.

Asadar, dupa cum bine se poate observa, femeile pot sa isi aleaga in prezent parfumul, chiar si in functie de culoarea preferata sau in functie de hainele pe care le poarta.

0 Shares
You May Also Like