Care sunt functiile complete ale sistemului de operare iOS8?

Care sunt functiile complete ale sistemului de operare iOS8?

0 Shares
0
0
0

Asa cum este firesc atunci cand se lanseaza un nou sistem de operare, acesta vine echipat cu noi functii deosebit de utile pentru utilizatori.

Romanii nerabdatori sa vada cum arata, dar si ce poate face un iPhone 6, si-au vazut visul implinit, odata cu lansarea telefonului in Romania. Sunt disponibile chiar si informatii referitoare la costurile unor reparatii iPhone 6.

Noul sistem de operare care ruleaza pe dispozitivele iPhone 6, iOS8, se remarca prin  diferite functii menite sa imbunatateasca experienta de utilizare. Nu aveti cum sa va plictisiti cu noul sistem de operare Apple, deoarece veti putea edita cu rapiditate fotografiile preferate sau va puteti folosi de aplicatii de sanatate si fitness, pentru a fi mereu in forma.

Realizarea de fotografii cu un smartphone si partajarea acestora este frecventa printre utilizatorii de smartphone-uri. Tocmai de aceea dezvoltatorii iOS 8 au creat aplicatia Poze, care va permite sa va organizati cu usurinta pozele.

In plus, puteti beneficia de noi instrumente de editare, pentru a face ca fiecare poza sa arate exact asa cum va doriti. Puteti, dupa aceea, sa stocati fotografiile sau filmutele pe care le realizati in Galeria Foto iCloud, pentru a le accesa apoi de pe iPad, iPod touch, iCloud.com sau de pa Mac.

Ne dorim de fiecare data sa facem economie de timp. Cu iOS 8 este posibil, fie ca doriti sa raspundeti cu usurinta la notificari, fie sa gestionati mai bine email-ul sau sa ajungeti mai repede la persoanele cu care vorbiti mai des. Functia Mesaje va permite sa trimiteti pe loc clipuri, imediat dupa filmarea acestora.

O alta noutate pe care o veti intalni la utilizarea unui iPhone 6 consta in functia Share cu familia. Puteti impartasi achizitiile de pe iTunes, iBooks si App Store cu pana la sase membri ai familiei dumneavoastra, pentru a fi cu totii la curent cu fotografiile, locatiile si alte informatii.

Pentru cei care petrec mult timp lucrand in fata calculatorului si sunt mereu pe drumuri, pot beneficia de aplicatia iCloud Drive. Aceasta le permite sa lucreze la orice fisier doresc, indiferent de locul in care se afla. Fie ca utilizati un Mac sau un PC, puteti lucra cu usurinta la imagini, PDF-uri, prezentari si multe altele.

Fitness-ul face parte din viata noastra, deoarece ne dorim sa ne mentinem sanatosi, cu o greutate corporala normala. iOS 8 va ofera aplicatii de sanatate si fitness, care pot comunica intre ele. Cu ajutorul acestor aplicatii, este mult mai usor sa fiti in forma de fiecare data.

Daca utilizati mai multe dispozitive Apple, lucrurile devin si mai interesante pentru dumneavoastra, deoarece puteti incepe sa scrieti un email pe un dispozitiv, pentru a-l finaliza pe un altul. De asemenea, cei care au iPhone pot raspunde la telefon de pe Mac sau iPad.

Dupa cum puteti observa si prin vizitarea platformei web Servicegsm.ro, costurile unor reparatii iPhone 6 nu sunt atat de exagerate pe cat ne putem inchipui, iar avantajele pe care un astfel de dispozitiv le ofera sunt numeroase. Astfel, performanta atinge noi limite prin folosire acestor dispozitive ale gigantului american.

0 Shares
You May Also Like