Cele mai importante caracteristici ale lui Nokia Lumia 520

Cele mai importante caracteristici ale lui Nokia Lumia 520

0 Shares
0
0
0

Ati constatat ca touchscreen-ul Nokia Lumia 520 nu mai functioneaza? Doriti sa-l schimbati, dar nu stiti cum sa procedati? Noi venim in ajutorul dumneavoastra. Intrati pe www.magazingsm.ro  si vedeti oferta pentru geamul cu touchscreen Nokia Lumia 520 original.

Navigare si retele sociale

Windows Phone 8 vine cu o gama solida de caracteristici integrate. Aplicatia People nu are doar rolul unei carti de telefon, ci foloseste si retelele de socializare Facebook si Twitter pentru a aduce cele mai recente actualizari cu privire la postarile realizate de prietenii tai.

Pasionatii de retele sociale vor dori sa foloseasca aplicatii separate pentru fiecare, insa Windows Phone 8 reuseste sa uneasca retelele sociale, conturile de email si multe alte caracteristici traditionale ale telefoanelor precum SMS-urile.

Fie ca scrieti un mesaj sau tastati o adresa web, tastatura excelenta de pe Lumia 520 face ca totul sa para foarte usor. Tastatura virtuala de pe Windows Phone este excelenta, prezentand un design atent si foarte precis, cu alte cuvinte, o tastatura de incredere. Ecranul de patru inci este suficient de mare pentru a oferi o tastare confortabila cu cele mai multe dintre tastaturi, insa, cumva cea de pe telefoanele cu Windows pare mult mai fiabila decat cele de pe sistemele de operare Android.

Tastatura de pe Lumia 520 este si destul de eleganta cu un aspect ascutit, minimal. Cu toate acestea, nu ofera nicio forma de tastare prin gesturi, cum ar fi atunci cand tragi o linie sinuoasa peste literele dintr-un cuvant, si nici posibilitatea de a instala o astfel de facilitate. Unora dintre utilizatori s-ar putea sa nu le placa o astfel de caracteristica, deoarece tastarea prin gesturi este, in general, mult mai rapida decat tastarea de moda veche.

Video si difuzorul intern

Ecranul lui Nokia Lumia 520 este putin prea mic pentru vizionarea confortabila a unui film, insa abilitatile video native ale telefonului nu sunt rele.

Aplicatia de player video poate reda cateva formate video fara transcodare (conversia video-ului intr-un alt format), inclusiv Xvid si DivX. Cu toate acestea, aceasta nu recunoaste deloc fisierele de tip MKV.

Daca doriti neaparat sa folositi telefonul ca player video portabil, exista unele aplicatii cu parti terte pe Windows Marketplace care suporta fisiere DivX si MKV, insa nu la fel de multe cum se gasesc pentru iOS sau Android.

Difuzorul intern de pe Lumia 520 este o chestiune mono de baza. Suna un pic cam dur la volum mare, insa, cel putin ofera un nivel de volum bun pentru un telefon mic, low-cost.

Durata de viata a bateriei

Lumia 520 duce lipsa de multe caracteristici in comparatie cu fratele sau mai scump Lumia 620. Lumia 520 nu prezinta NFC, busola, camera foto-video frontala. Cu toate acestea, prezinta o baterie ceva mai mare. Acesta are o unitate de 1430 mAh, in timp ce Lumia 620 are o baterie de 1300 mAh. Acest lucru compenseaza ecranul usor mai mare de pe Lumia 520.

Pentru mai multe detalii cu privire la inlocuirea sau achizitionarea unui geam cu touchscreen Nokia Lumia 520, accesati Magazingsm.ro.

0 Shares
You May Also Like