Beneficiile unei oglinzi

Beneficiile unei oglinzi

0 Shares
0
0
0

Maximizati stilul unei camere cu o oglinda bine plasata. Oglinzile sunt un accesoriu low cost pe care il puteti cumpara pentru casa, biroul sau magazinul dvs. Decoratorii interni insista asupra faptului ca o oglinda completeaza aspectul unei camere.

Ele reflecta spatii deschise usoare si, in general, fac o camera sa para mai buna. Oglinzile, vin intr-o varietate de stiluri si personalitati, asa ca asigurati-va ca selectati oglinzi decorative pentru perete, care se potrivesc stilului dvs. de camera. Acestea vin intr-o varietate de forme, dimensiuni si rame. Selectia este extinsa, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti gasi cele mai potrivite solutii.

Este intr-adevar o oglinda la fel de importanta intr-o camera? Raspunsul este da! Iata care sunt avantajele de a avea una sau mai multe oglinzi decorative pentru perete intr-o camera:

Creati iluzia de spatiu.

Oglinzile sunt viclene si pot insela ochiul. O oglinda bine plasata poate ajuta la conferirea aspectului de mai mult spatiu. Ele pot spori ceva sau pot indeparta atentia de la ceva ce nu doriti sa iasa in evidenta. Spatiile potrivite, cum ar fi camerele cu tavane inclinate sau goluri pot fi redistribuite cu oglinda potrivita.

In cazul in care camera dvs. nu are ferestre, atunci o oglinda este o mare substitutie. Stiati ca oglinzile pot stimula atmosfera spatiului dvs.? Plasati o oglinda mare pe un perete in timpul unui eveniment si puteti crea eficient iluzia ca exista mai multi invitati la intalnire.

Cresteti iluminatul.

Pur si simplu asezati o oglinda opusa sau langa o fereastra pentru a creste lumina naturala aruncata in camera. Oglinda va valorifica lumina zilei si va oferi un spatiu mai luminos.

In cazul in care nu v-ati gandit la acest aspect, aflati ca o oglinga va dubleaza eficient sursa de lumina. Daca spatiul dvs. este cavernos si lipsit de lumina, atunci asezati oglinda langa o lampa. Puteti folosi chiar si oglinzi exterioare pentru a extinde orizontul unei gradini inchise, sau pentru a vedea o viata salbatica sau pentru a crea iluzia de mai multa verdeata. Lumina mai naturala care intra in spatiul dvs. va va economisi din costuri electrice.

Punct focal

In camerele fara semineu sau captuseala, o oglinda este un instrument excelent pentru a dicta centrul camerei. O oglinda cu un cadru ornat functioneaza la fel de bine ca un tablou atunci cand vine vorba de decorarea casei tale. In plus, fiti indrazneti, incercati o forma diferita pentru oglinda. Uneori, o oglinda cu o forma neobisnuita poate oferi un factor minunat wow pentru o camera.

Ascundeti imperfectiunile intr-o camera.

Daca un perete din casa dvs. are o gaura inestetica, zgarietura de vopsea sau vopsea decolorata, asezati doar o oglinda frumoasa in acel loc si ascundeti imediat aceasta imperfectiune. Daca aveti nevoie de o suprafata mare de perete pentru a fi acoperita, asezati o oglinda supradimensionata pentru a face trucul.

Uz practic.

Dintre toate avantajele unei oglinzi, cea mai importanta este utilizarea functionala a acesteia. Folositi o oglinda pentru a va verifica inainte de a iesi din casa, pentru ritualurile de ingrijire, etc. Asigurati-va ca va curatati oglinda periodic.

Ei bine, acum ca ati descoperit cateva motive intemeiate pentru a cumpara o oglinda, iata cateva sfaturi pentru a va agata oglinda:

Luati in considerare reflectia

Inainte de a va agata oglinda, asigurati-va ca stiti ce se va reflecta in ea. De exemplu, nu o agatati direct pe calea soarelui, deoarece puteti fi orbit la intrarea intr-o camera. Sau asigurati-va ca nu reflecta ceva neatractiv, cum ar fi toaleta.

Plasament

Alegeti sa plasati oglinga undeva intr-un loc atragator vizual, pentru ca o oglinda trebuie sa fie intotdeauna atarnata la inaltimea corespunzatoare pentru spatiu. Spre deosebire de arta, in majoritatea cazurilor, oglinzile trebuie atarnate la nivelul ochilor.

Stil

Oglinzile vin intr-o varietate de stiluri, moderne, traditionale, edgy si clasice. Totul depinde de cadru, asa ca este foarte important sa luati in considerare ce efect vreti sa crati pentru camera dvs.

Optati pentru oglinzi mari

Nu va fie teama de oglinzile mari, pentru ca acestea sunt cu adevarat speciale si creeaza iluzia de spatiu si adancime, astfel incat sa determine ca, camerele mai mici sa para si sa se simta mai mari. Oglinzile de lungime completa care se sprijina pe un perete sunt intotdeauna un hit decorativ pentru camerele minuscule.

Asigurati-va ca va atarnati oglinda in mod corespunzator. O pioneza mica ciocanita in perete nu o va taia. Carligele de perete adecvate pentru utilizator sau umerase de imagine (unul pe ambele capete).

Vreti sa va asigurati ca oglinda este prinsa in totalitate de perete. Daca oglinda este foarte grea, lasati-o sa fie agatata de profesionisti. Oglinzile care nu sunt atarnate corespunzator pot fi foarte periculoase.

In mare parte, acestea sunt cateva sfaturi deosebit de importante de care trebuie sa tineti cont in momentul in care doriti sa cumparati una sau mai multe oglinzi pentru acasa.

0 Shares
You May Also Like