Avantajele portilor automate

Avantajele portilor automate

0 Shares
0
0
0

Poarta dvs. serveste ca punct de acces catre casa dvs. Poate fi primul lucru pe care il vad oamenii atunci cand ajung pe proprietatea dvs., si poate fi de mare folos pentru a tine departe intrusii nedoriti.

Oamenii doresc o combinatie de securitate rigida si valoare estetica atunci cand cauta poarta potrivita, dar doresc si confort. Din acest motiv, serviciul de automatizare poarta pot fi o solutie pentru cei care isi doresc o poarta securizata dar estetica. Iata cateva dintre avantajele de a merge automat.

Deschiderile portilor sunt sigure, securizate si simple

Cel mai clar beneficiu al unei porti automate este comoditatea. Cand este tarziu noaptea sau cand conditiile meteorologice sunt dure, ultimul lucru pe care doriti sa il faceti, este sa coborati din masina si sa deschideti poarta. Pentru a nu va mai confrunta cu o asemenea problema, optati pentru automatizare de porti.

Puteti declansa deschiderea si inchiderea portilor prin telefon, folosind aplicatie mobila, o telecomanda sau multe alte optiuni. Alegeti orice optiune considerati ca ofera dreptul de acces securizat pentru imprejurimile dvs.

Sistemele automate moderne de porti sunt dotate cu setari de sensibilitate care opresc portile cu scopul de a preveni orice impact cu vehiculele care intra sau cu trecatorii. Acest lucru asigura un proces de deschidere / inchidere in siguranta, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji pentru ca, copiii sau animalele nu vor fi prinsi/prinse la poarta.

In afara de acest aspecr, majoritatea portilor automate ofera si mai multe caracteristici de siguranta pe care le puteti adauga. Chiar daca exista o intrerupere de energie in zona dvs., o poarta automata va fi in continuare functionala. Majoritatea deschizatorilor in aceste zile ruleaza pe o baterie reincarcabila de 12 volti.

Totusi, luati in calcul cateva lucruri inainte de a va decide cu privire la o poarta automata. Luati in considerare spatiul pe care il aveti la dispozitie, dar si modul in care poarta dvs. trece prin acesta. Daca se inclina spre exterior (mai degraba decat sa se rostogoleasca in lateral), va trebui sa luati in considerare acest lucru.

Sistemele automatizate de porti functioneaza in mod specific tipului de poarta pentru care au fost proiectate. Asigurati-va ca instalati un sistem automatizat de porti care este compatibil cu modul in care functioneaza poarta.

Luati in considerare tipul de sistem automatizat de porti de care aveti nevoie

Poarta dvs. se va deschide probabil intr-unul din aceste doua moduri. O poarta culisanta se misca orizontal atunci cand este deschisa, in timp ce o poarta batanta se va deschide ca o usa traditionala. Vestea buna este ca exista deschizatori de porti disponibile pentru ambele tipuri.

Automatizari pentru porti batante

Automatizarile pentru batante se utilizeaza pentru acele porti care se deschid spre interior sau spre exterior. Pentru deschiderea si inchiderea acestor porti exista diferite modalitati care includ telecomanda, telefonul mobil si alte dispozitive wireless.

Automatizari pentru porti glisante

Automatizarile portilor glisante sunt utilizate de obicei atunci cand calea dvs. are un spatiu limitat pentru manevra. Pentru a compensa, un sistem de porti glisante ar functiona orizontal spre peretele sau capatul portii. Aceste porti pot fi actionate printr-o varietate de moduri, inclusiv dispozitive mobile.

0 Shares
You May Also Like