10 Idei Inedite de Amenajare a Holului

10 Idei Inedite de Amenajare a Holului

0 Shares
0
0
0

De cele mai multe ori, atunci cand intentioneaza sa isi aleaga obiectele de mobilier, si accesoriile necesare pentru decorarea locuintei, oamenii isi indreapta atentia prima data spre dormitor sau spre living, dupa care spre bucatarie si baie.

De cele mai multe ori, abia dupa ce isi cumpara obiecte de mobilier si accesorii pentru celelalte incaperi ale locuintei de la Divani E Sofa, oamenii iau in calcul si amenajarea holului. Unii lasa holul liber, in timp ce altii aleg sa il amenajeze in moduri inedite.

Continuati sa cititi pana la final, pentru a descoperi 10 idei inedite de amenajare a holului, indiferent ca locuiti la casa sau la bloc.

1. Cum sa amplificati stilul in coridorul dvs.

Doar pentru ca sala nu este o „camera” in sensul traditional, nu inseamna ca ar trebui neglijata. Coridorul este primul lucru pe care il vad oaspetii cand sosesc, asa ca stabiliti tonul pentru restul casei.

Vreti sa creati un spatiu care sa vorbeasca despre sensibilitatea designului, fiind in acelasi timp functional si primitor. Pare o ordine inalta, dar cu un pic de ingeniozitate, puteti crea o cale draguta, cu multa personalitate.

2. Organizati-va spatiul

Utilizati fiecare centimetru patrat. Doar pentru ca va lipseste un dulap al holului din fata sau nu aveti spatiu pentru o credenta, nu inseamna ca trebuie sa aruncati lucrurile pe care le aveti in hol. Organizati-va spatiul si obtineti un hol impecabil.

3. Creati o galerie pe hol

Unii pot alege ca holul sa fie gol. Dvs. puteti crea un perete dedicat unei galerii foto. Portretele de familie, fotografiile si lucrarile de arta sunt o solutie simpla pentru a decora holul, astfel incat sa obtineti o incapere peronalizata.

4. Optati pentru fundal in dungi

Cautati o modalitate care se dovedeste ieftina si imposibil de esuat atunci cand amenajati holul? Optati pentrutapet in dungi. Va puteti juca de-asemenea cu o combinatie distractiva de culori pentru un pop suplimentar.

5. Hol modern

Nuantele complementare neutre, podeaua eleganta,  modelele geometrice si piesele de accent curat produc un flux rece, contemporan. Aveti nevoie de un loc unde sa stocati lucruri? Un mic dulapior modern ideal pentru spatii inguste cum ar fi holul, este perfect.

6. Hol clasic

Intentionati sa amenajati locuinta in stilul clasic? In aceste conditii, cu siguranta trebuie sa optati si pentru un hol clasic, iar podeaua, piesele de accent si chiar si peretii, trebuie sa se integreze perfect in acest stil clasic.

7. Extindeti spatiul cu oglinzi

Cei care detin locuinte nu foarte spatioase, de obicei aleg sa foloseasca oglinzi pentru a crea iluzia unui spatiu marit. Puteti incerca si dvs. acest truc, pentru a face ca holul sa para mai spatios. In functie de stilul de amenajare al locuintei si a holului, puteti gasi oglinzi contemporante, sau oglinzi clasice, vintage, etc.

8. Folositi un covor

In cazul in care aveti un hol lung si ingust, cel mai probabil veti dori sa alegeti un covor care sa se potriveasca spatiului respectiv. Alegeti tema covorului in asa fel incat sa se asorteze cu interiorul locuintei.

9. Cuiere din lemn

Cu siguranta in fiecare hol trebuie sa existe un cuier, unde sa va lasati jachetele. Cand doriti ca holu dvs. sa aiba ceva aparte, optati pentru curiere din lemn.

10. Corpuri de iluminat cu led

Cand alegeti corpurile de iluminat pentru hol, la fel ca pentru restul incaperii, este important sa optati pentru led. Atat in ceea ce priveste partea estetica, dar si in ceea ce priveste consumul redus de energie, corpurile de iluminat cu led, reprezinta cea mai buna optiune.

Acestea sunt asadar cateva lucruri pe care le puteti lua in considerare atunci cand doriti sa va amenajati holul locuintei.

0 Shares
You May Also Like