Zece idei pentru un weekend romantic

0 Shares
0
0
0

Uneori poate fi dificil să petreci momente romantice împreună cu partenerul, poate din lipsă de timp, de bani, sau poate chiar de idei. Aşa că vă ajutăm cu zece idei pentru un weekend romantic, care pot fi foarte uşor şi rapid puse în practică.

1. Camping în doi

Alegeți o rezervație naturală locală și luați cortul pentru un weekend romantic în aer liber. Uitați de ceas și mizați pe natură pentru a vă seta ceasurile interne. Trageţi câte un pui de somn de câteva ori pe zi, urmăriți stelele și luaţi o cină romantică gătită la foc pentru o evadare memorabilă.

2. Vizitați locul în care v-ați cunoscut

Indiferent dacă este aproape sau departe, planificați o călătorie pentru a vizita primul loc în care v-ați privit unul pe celălalt. Cinați la un restaurant din apropiere și faceți o plimbare în jurul acestui loc special. Amintiți-vă primele impresii unul despre celălalt și modul în care această întâlnire a devenit o adevărată iubire.

3. Excursie cu barca peste noapte

Rezervați o excursie peste noapte la bordul unei bărci închiriate. Bucurați-vă de apele calme, luaţi cina la lumina lumânărilor și evadați din obișnuit.

4. Weekend în apartament cu jacuzzi

Ce poate fi mai romantic decât un weekend la munte, într-un apartament cu privelişte, cu jacuzzi în aer liber şi, de ce nu, un şemineu în faţa căruia să luaţi cina sau să staţi de vorbă seara, după o plimbare prin oraş sau după o mică excursie? Braşovul poate fi destinaţia perfectă pentru un astfel de weekend, unde vă puteţi caza într-unul din apartamentele Brasov Sweet Retreat, în care vă veţi relaxa şi să vă veţi simţi ca în luna de miere.

5. Uitați de GPS

Umpleți rezervorul de benzină și începeți o aventură fără să aveți în vedere destinația. Explorați drumuri retrase, restaurante necunoscute și comori neașteptate din regiunea dvs. Aduceți şi o cameră foto – cine știe ce veți găsi?

6. Vacanță la spa

Oferiți-vă reciproc cadoul relaxării și rezervați un masaj de cuplu la centrul spa preferat. Rezervați un zbor către o oază faimoasă sau răsfățați-vă într-una aproape de casă.

7. Deconectați-vă

Trimiteți copiii la bunici și planificați o vacanță la domiciliu. Deconectați toate dispozitivele electronice – fără televizor, fără radio, fără computere, fără ceasuri cu alarmă și, cu siguranță, fără telefoane mobile. Dormiți, luați micul dejun în pat, faceți cuvinte încrucișate și bucurați-vă de luxul de a nu avea ce face.

8. Fiţi turişti

Rezervați o cameră într-un hotel romantic din orașul dvs. sau într-un oraș mare din apropiere. Petreceți weekendul făcând pe turiştii și explorați muzee, mergeți la cumpărături, luați masa și bucurați-vă de toată distracția pe care o puteți avea la nivel local.

9. Picnic la apus

Înainte de apusul soarelui, împachetați o cină romantică cu vin, fructe proaspete, brânză și desert. Mergeți în curtea din spate sau într-un parc local pentru o seară magică, pentru a vă conecta și a vă bucura de natură.

10. Copii în suflet

Planificați o excursie la un parc tematic mare pentru a vă bucura de plimbări în timpul zilei și de ofertele pentru adulți noaptea. Distrați-vă la parcul acvatic, urcaţi în cel mai înspăimântător coaster nou și bucurați-vă de adrenalină împreună.

0 Shares
You May Also Like