Wordpress – Review master slider

WordPress – Review master slider

0 Shares
0
0
0

www.danbradu.com ne prezinta unul dintre cele mai apreciate pluginuri  utilizate pe WordPress si anumte Master Slider. Acesta este disponibil si in varianta lite sau free dar si in varianta pro.

Master Slider este un slider gratuit pentru imagini si continut cu tranzitii accelerate si complexe. Suporta navigarea tactila si este un plugin complet responsive si adaptata pentru versiunile mobile ceea ce îl face perfect pe toate dispozitivele.

Master slider vine si cu o serie de particularitati care îl fac diferit fata de celelalte pluginuri, si anume:

·    Responsive – Master Slider a fost construit pentru a fi responsive pe orice rezolutie si prin urmare este proiectat perfect pentru a functiona pe orice dimensiune de ecran. De asemenea este proiectat astfel încat sa functioneze perfect pe orice tip de mediu de vizualizare.
·    Navigare tactila – Master Slider functioneaza si prin atingere deci este perfect pentru Android si iOS. De asemenea, pentru desktop Master Slider este proiectat similar doar ca functioneaza la actiunea mouse-ului.
·    Layere animate – Master Slider permite adaugarea unui slider atractiv. Deoarece layerele sunt deja animare tot ce trebuie sa facem este sa adaugam imaginile, textul, link-urile sau videoclipurile direct în fiecare slide. De asemenea, permite animarea independenta a fiecarui slide si prin urmare se poate seta pentru fiecare slide in parte efectul, durata, timpul de asteptate si alte caracteristici.
·    Tranzitii line – Master Slider utilizeaza tehnici din  HTML5 si CSS3 pentru a asigura tranzitiile pe browserele moderne. De asemenea sunt puse la dispozitia utilizatorului si pachete de compatibilitate pentru browserele vechi pentru ca tranzitiile sa ramana line si cat mai ordonate pe toate dispozitivele si browserele desktop.
·    Master Slider ofera sase tipuri de tranzitii interactive. Master slider este echipat cu 6 tipuri de tranzitii, ce pot fi activate prin atingere si care au fost dezvoltate avand la baza ultimele tehnologii. Scopul este acela de a oferi cele mai bune tranzitii pe cat mai multe browsere si dispozitive.
·    Efect Parallax. Se pot alege trei tipuri: parallax cu mouse-ul, parallac cu scroll sau parallax prin atingere.
·    Posibilitatea de a adauga bule de tip hotspot.
·    Pot fi inserate slidere video folosind servicii populare de distributie pentru videoclipuri cum ar fi YouTube sau Vimeo. Sliderul video va fi animat ca orice alt slider in Master Slider Pro. Se poate alege intre pornirea automata, sau pornirea videoclipului la click.
·    Sliderele pot avea si pe fundal un videoclip. Master Slider este creat utilizand HTML5 si de aceea poate integra videoclipuri în fundal. De asemenea pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a pozitiona în mai multe moduri si prin mai multe metode continutul unui slider.
·    Si postarile pot deveni slidere. Se poate adauga continutul ca si slider.
·    Slidere speciale pentru aplicatii e-comerce. Utilizand Master Slider se pot crea slidere cu produsele din aplica e-commerce.
·    Sliderele pot contine imagini preluate direct din contul de Facebook sau Flickr.
·    Multiple posibilitati de pozitionare a imaginilor. Master Slider permite afisarea mai multor imagini de dimensiuni diferite utilizand 5 metode de pozitionare diferite. De asemenea pune la dispozitia utilizatorului si posibilitatea de crop automat care va face imaginile perfecte pentru a se potrivi pe slider.
·    Mod de administrare si control originale. Se poate controla tot continutul de pe slidere inclusiv sagetile, bulinele si imaginile de tip thumbnail. Toate elementele se pot modifica usor inclusiv alinierea , marginile, pozitia, directia, etc.
·    Este un plugin special dedicat pentru SEO.

0 Shares
You May Also Like