Top aplicatii gratuite pentru Windows Phone

Top aplicatii gratuite pentru Windows Phone

0 Shares
0
0
0

Fiecare sistem de operare are propriile caracteristici. Fiecare posesor de smartphone are propriile preferinte cand alege un anumit telefon sau un anumit service GSM Bucuresti.

Poate ti se pare nepotrivit sa amintim atat de rapid de un astfel de service, insa, ne place sau nu, telefoanele inteligente se pot strica uneori mult mai repede decat ne-am fi gandit.

Cand ai un telefon de cateva sute de euro, nu-ti convine sa-l duci in orice service GSM Bucuresti, ci cauti un service de calitate, cu angajati responsabili si profesionisti. Un astfel de service gasesti contactandu-i pe cei de pe http://www.servicegsm.ro/service-gsm-bucuresti .

In magazinul celor de la Windows Phone ai diferite tipuri de aplicatii. Daca te intereseaza aplicatiile de top gratuite, iata care sunt primele rezultate ale cautarii:

One Drive

Aceasta aplicatie este una extrem de utila. De ce? Pentru ca iti ofera posibiltatea de a stoca gratuit fisierele de pe telefon, urmand ca mai apoi sa le poti accesa de pe PC, Mac sau alte dispozitive. Poti rasfoi fisierele partajate cu tine, poti incarca tot felul de fisiere, poti muta, sterge si redenumi fisiere, poti crea foldere noi, poti fixa aplicatia pe ecranul de start si multe alte lucruri.

Facebook

O alta aplicatie de top pentru Windoows Phone este bineinteles Facebook. Nu cred ca are rost sa mai vorbim prea multe despre aceasta aplicatie, deoarece toata lumea stie ce e cu ea. Aplicatia este updatata destul de des, fapt pentru care e mereu imbunatatita.

Messenger

Messenger este o aplicatie care are legatura directa cu aplicatia precedenta, Facebook. Aceasta aplicatie iti permite sa primesti si sa trimiti mesaje direct, fara a intra pe aplicatia de la Facebook.

Lumia: Ajutor + Sfaturi

Aceasta aplicatie este dorita de posesorii telefoanelor Nokia cu sistem de operare Windows Phone deoarece ajuta utilizatorii sa se bucure la maxim de toate functiile unui astfel de telefon. Ghidul de aplicatii este offline si il poti accesa fara o conexiune la internet.

WhatsApp

Aplicatia WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicatii de comunicare din intreaga lume. Cu ajutorul ei poti trimite tot felul de fisiere text, imagini, video, audio, locatii, etc. Aplicatia necesita o conexiune la internet, insa poate fi descarcata gratuit.

Skype

Nevoia oamenilor de comunicare a dus aplicatia Skype in topul celor mai populare aplicatii pentru Windows Phone. Aplicatia este preferata mai ales pentru usurinta cu care poti primi si initia apeluri video sau audio. Bineinteles, pentru acest lucru ai nevoie de o conexiune la internet.

YouTube

Site-ul celor de la YouTube este unul dinte cele accesate site-uri din lume. Nu se putea sa nu fie si aplicatia in top.Poti asculta cu usurinta muzica de pe YouTube care iti place si poti vizualiza tot felul de filmulete.

Topul aplicatiilor gratuite din Magazinul celor de la Windows Phone continua cu: Viber, Adobe Reader, PhotoBeamer, Deezer, Lumia Selfie si multe alte aplicatii deosebit de utile si interesante. Tu ce aplicatii care crezi ca merita descarcate ai instalate pe telefonul tau?

0 Shares
You May Also Like