Se merita sa iti cumperi o bicicleta electrica?

Se merita sa iti cumperi o bicicleta electrica?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta viata moderna, aglomeratia si chiar si stilul de viata alert, ca sa nu mai vorbim de fuga dintr-o parte in alta, sunt doar cateva dintre motivele care ne pot determina sa ne gandim serios sa ne indreptam atentia spre biciclete electrice.

Datorita acestor motive anterior mentionate a aparut si moda de a pedala, care ne poate oferi o multime de satisfactii in ceea ce priveste ordinal fizic, pentru ca pedalatul bicicletei ne ajuta sa slabim, dar si sa obtinem un corp tonifiat.

Bicicletele pot sa ne fie utile si in cee ace priveste ordinul financiar, pentru ca ele nu consuma combustibil precum un autoturism sau un scuter ori o motocicleta.

Deasemenea, bicicletele sunt extrem de utile si in cee ace priveste economisirea timpului, pentru ca nu mai pierzi minute bune pentru a cauta loc de parcare, si te poti strecura usor cu ele prin aglomeratie, atunci cand soferii circula bara la bara.

Se pare insa ca, la moda nu mai sunt doar bicicletele simple, pentru ca pe piata de la noi din tara au inceput sa isi faca aparitia si bicicletele electrice.

Cei care nu prea au de gand sa depuna efort fizic pentru a pedala, insa vor sa economiseasca ceva timp, cu siguranta se vor gandi serios la achizitionarea unei astfel de biciclete.

Un alt motiv pentru care o multime de persoane se hotaraste sa isi cumpere astfel de biciclete, este faptul ca ele sunt mai rapide decat bicicletele normale, fara a depune pic de efort fizic. Este nevoie insa de echilibrul in timpul mersului.

In ciuda faptului ca aceste biciclete au preturi mai mari decat cele normale, ele pe langa avantajele prezentate pana acum, mai vin cu o serie de avantaje importante, despre care vom discuta in continuare.

In ciuda faptului ca sunt mai costisitoare decat bicicletele simple, ele sunt si mult mai eficiente, iar plus de asta, au un design unic si modern, care poate sa impresioneze pe oricine.

Costurile pentru achizitionarea unei astfel de biciclete sunt mult mai mici in comparatie cu costurile pentru achizitionarea unui autoturism second hand ( ca sa nu mai vorbim de costurile de achizitie pentru un autoturism nou).

Plus de asta, pentru un autoturism trebuie platit impozit, trebuie platita polita de asigurare RCA, trebuie platit combustibilul, in timp ce pentru o astfel de bicicleta, se plateste doar incarcarea acumulatorului, care costa aproximativ cat un abonament pentru transportul in comun, daca nu chiar mai putin.

Un alt mare avantaj este reprezentat de faptul ca aceste biciclete nu necesita reglementari, ele putand fi conduse oricand pe strada, la fel ca si bicicletele normale. Trebuie doar ca posesorii acestor biciclete sa respecte Codul Rutier.

Aceste biciclete vin echipate cu o consola care arata viteza de deplasare, arata si nivelul de incarcare al bateriei, dar si kilometrii parcursi si treptele de putere ale motorului.

Asadar, pentru cei care isi doresc o bicicleta, insa nu vor sa depuna efort fizic pentru a pedala prin oras, cu siguranta bicicleta electrica este cea mai buna solutie.

0 Shares
You May Also Like