Şase accesorii pentru o relaxare mai bună în jacuzzi

0 Shares
0
0
0

Pentru cea mai bună experiență oferită de spa-ul dvs, veți dori să investiți în colecția potrivită de accesorii. De la accesorii mai funcționale, cum ar fi lumini și trepte, până la obiecte create pentru divertisment și distracție, am adunat câteva dintre accesoriile indispensabile pentru cada cu hidromasaj de care nu vă veţi mai sătura.

1. Foişor

Bucurați-vă de un adăpost în caz de intemperii și de intimitate față de vecinii băgacioşi, cu un foișor. Căzile cu hidromasaj sunt un loc de calm și liniște, iar ultimul lucru pentru care vreţi să vă faceţi griji este să fiţi spionaţi de vecini sau să fiţi prinşi sub cerul liber când începe să plouă.

Un foișor oferă o senzație intimă perfectă pentru centrul spa de acasă. Nu există o modalitate mai bună de a crea atmosfera potrivită pentru relaxare decât o cameră specială pentru cada cu hidromasaj!

2. Iluminat exterior

Așa cum iluminarea potrivită poate crea atmosfera perfectă în casă, la fel este și în curte. Iluminatul exterior amplasat cu grijă oferă mai multe şanse de a vă relaxa. Instalaţi un sistem de iluminare în jurul curții. De asemenea, puteți investi în iluminarea căzii cu hidromasaj. Alegeți dintre iluminatul subacvatic și cel de pe bar și nu uitați să plasați iluminatul în jurul căzii cu hidromasaj și al drumului către casă, pentru a intra și ieși în siguranță.

3. Sistem stereo

Pentru a spori plăcerea căzii cu hidromasaj, de ce să nu luați în considerare un sistem stereo încorporat? Ascultați muzica preferată de pe smartphone și obțineți sunet premium prin difuzoarele speciale. Amintiți-vă să alegeți un sistem stereo spa cu un sigiliu acvatic, pentru a împiedica umiditatea să intre și a lăsa sunetele să iasă.

4. Aromaterapie

Folosiți arome speciale pentru spa, pentru a intensifica simțurile și pentru a completa experienţa cu bule aromatice infuzate în apă. Aroma este pur și simplu dispersată prin jeturile de presiune, ajutând la menținerea curăţeniei apei. Experimentând puterea vindecătoare a aromelor în cada cu hidromasaj, vă puteți calma mintea sau vă puteți înviora simțurile. Rețineți că nu ar trebui să utilizați niciodată substanţe care nu sunt create special pentru cada cu hidromasaj.

5. Capac pentru jacuzzi

Căzile cu hidromasaj sunt o investiție mare. Asigurați-vă că vă protejați de intemperii cu cel mai bun capac și dispozitiv de ridicare a capacului. Acestea ajută, de asemenea, la reducerea costurilor de operare prin furnizarea de izolație suplimentară. Menținerea căldurii din cada cu hidromasaj și împiedicarea acesteia să iasă are ca rezultat faptul că sistemul nu trebuie să lucreze la fel de mult pentru a regla temperatura. Există huse proiectate pentru durabilitate din cele mai bune materiale, rezistente la raze UV și la apă, chiar şi personalizate, pentru a se potrivi cu designul căzii cu hidromasaj, menținând-o eficientă energetic şi mai curată pentru mai mult timp.

6. Sistem de monitorizare a pH-ului

Sistemul de monitorizare pH face rutina de întreținere a căzii cu hidromasaj mai ușoară. Acesta va trimite notificări direct pe telefon, astfel încât să știți exact când să adăugați substanțele chimice necesare. Dintr-o aplicație ușor de utilizat de pe telefon, puteți verifica pH-ul, clorul și chiar temperatura apei.

Toate aceste accesorii pentru cada cu hidromasaj vă vor face experienţa mult mai plăcută!

Iar dacă nu aveţi (încă) un jacuzzi propriu, nicio grijă! Această cazare in apartament cu jacuzzi (Brasov) poate fi locuinţa dumneavoastră pentru un weekend sau pentru mai multe zile, astfel încât să vă bucuraţi de propriul jacuzzi, de relaxare şi distracţie, singur sau împreună cu prietenii sau cu familia. 

0 Shares
You May Also Like