tricouri personalizate pentru copii

O bucurie pentru copii – un tricou personalizat

0 Shares
0
0
0

O piese vestimentara nelipsita pentru copii o reprezinta tricoul. Un tricou, cumparat de obicei pentru cei mici de catre parinti, in special de catre mama, poate fi personalizat, tinand cont de faptul ca tricouri personalizate pentru copii sunt la mare moda.

De ce sa personalizam tricourile pentru copii? In primul rand, pentru ca ne plac noua, ca si adulti, dar si pentru ca aduc bucurie copiilor. Imprimeurile pentru copii sunt viu colorate, cu personaje din desenele animate preferate, sau in functie de varsta, personaje din filmele preferate sau staruri din muzica sau cinematografie.

O diferenta se face intre modelele pentru fetite si pentru baieti, uneori prin culori, pentru cei mai conformisti, care aleg roz, rosu si culori mai aprinse pentru fete, si albastru, verde, marouri pentru baieti. Dar alegerea culorilor nu mai este o prioritate, pentru parintii care stiu ca nu culorile definesc personalitate, ci mesajul sau imaginea printate.

Tot pentru copii, tricourile personalizate pot fi folosite in activitati in echipa, unde este necesara o printare a mai multor tricouri cu acelasi model, pentru a diferentia o echipa de alta echipa, in concursuri sau activitati extrascolare.

In privinta tricourilor cu mesaje, acestea pot fi in limba romana, dar si in limba engleza, este limba preferata a copiilor si in cazul inscriptionarii pe tricouri. Copiilor li se pare „cool” sa aiba un tricou personalizat in limba engleza, pentru ca este foarte modern, si ei pot dovedi ca stiu acea limba straina, cand un necunoscator ii poate intreba sa traduca mesajul respectiv.

Cu ocazia zilelor de nastere, tricoul personalizat este un cadou potrivit si special pentru ca poarta un mesaj de dragoste de la parinti sau de la prieteni. Merita orice efort pentru a oferi un astfel de cadou. Se poate face o comanda online pentru a simplifica aspectele legate de transport sau timpul pierdut la atelierele respective.

Piesa principala de vestimentatie pentru copii este tricoul care poate fi purtat oriunde, chair si la scoala, atunci insa se pune problema daca regulamentul scolar respectiv permite scolarilor sa poarte astfel de tricouri, depinzand de mesajul si imaginea printata. In cazul uniformelor scolare, se pot folosi astfel de tricouri personalizate, folosite de toti elevii.

Aceste tipuri de tricouri trebuie sa aiba imprimeuri mai rezistente, pentru ca sunt folosite si uneori se pot pata mai usor la locurile de joaca. Vor fi folosite metode prin care imprimeurile sa nu iasa la spalari repetate.

Asadar, parintii vor fi bucurosi sa isi vada micutii cand poarta un tricou mai deosebit, sau se vor mandri cu un cadou pe care l-au oferit copiilor mai mari, iar in cazul adolescentilor, moda tricourilor personalizate nu mai tine de parinti, pentru ca tinerii sunt interesati de moda si vor fi primii care isi vor dori astfel de tricouri, vor petrece chiar cat timp este nevoie pentru a obtine tricoul dorit, sau vor accesa foarte rapid formularele de comanda online. Astfel vor putea sa se imbrace si sa participe la oricare eveniment intr-un mod unic si original.

0 Shares
You May Also Like