Cum isi folosesc femeile puterea de seductie?

Cum isi folosesc femeile puterea de seductie?

0 Shares
0
0
0

In general pasarile canta, iar patrupezii se miros atunci cand vor sa seduca, insa cum descoperim un potential partener care este interesat de noi fara sa ne facem de ras in mod public.

Exista si asa zisul limbaj al corpului prin care puteti depista chiar si in metrou un potential partener interesat de voi.

Limbajul acesta e utilizat atat de barbati cat si de femei si se poate manifesta intentionat ori inconstient. Mai multe despre aceste lucruri vom afla de la Angelsoflove.ro videochat.

Sunt mai multe gesturi de curtare proprii femeilor precum aruncatul parului pe spate sau peste umar, aratarea incheieturilor mainilor pentru ca se considera ca acestea sunt de altfel si unele din cele mai erotice zone din corp, dezvaluirea palmelor inaintea barbatilor, si toate aceste gesturi se intalnesc in general la femeile fumatoare.

Indepartarea picioarelor poate sa fie un gest ce se utilizeaza si in pozitie verticala dar si atunci cand stam jos.

Leganarea in timpul mersului, privirea tinand ochii partial inchisi pana cand persoana la care ne uitam sesizeaza aceasta privire, buzele umede sau gura intredeshisa, magaierea unor obiecte cilindirice, privirea in laterala peste umar, descoperirea genunchilor sau jocul cu pantofii si asezarea picioarelor incrucisate ori unul peste celalalt sunt toate gesturi care tin de seductie.

Limbajul trupului este un steag pe care femeile il flutura pentru a atrage atentia barbatilor.

Mai multe femei emana in mod constient sau inconstient un fel de senzualitate bruta cu ajutoul corpului o femeie sexy se va misca lin, nu va fi nepasatoare atat de modul in care se misca, se aseaza, vorbeste sau manifesta atentie deosebita spre modul in care se imbraca.

Un mers elegant si sexy va trebui sa transmita siguranta de sine si de asemenea poate sa aiba si conotatii erotice. Femeile care nu profita de geminitate pentru a invata sa se miste corect pierd mult din atractia sexuala.

Un mers considerat neatractiv se va realiza pasind tinand picioarele departe un lucruri care vor mari si singuranta la deplasare, mersul cu picioarele indepartate unul de celalt este un tip de mers obisnuit. In momentul in care distanta se reduce si mersul va deveni mai sexy.

Si tocurile inalte dau femeii care le utilizeaza un mers mai atragator pentru ca pasii se micsoreaza. In plus femeile isi vor evidentia trupul purtand si pantofi cu toc inalt.

Femeile sexy se vor aseza degajat si liber, sigure pe ele si vor avea o tendinta accentuata sa se apropie de barbatii cu care stau de vorba decat femeile normale.

Sunt mai multe moduri prin care sa va incrucisati picioarele si prin care sa va descaltati in fata unor persoane, gesturi destul de mici dar care transmit disponibilitate si care determina atractie.

In cazul in care o femeie isi arata gatul acest lucru nu va insemna ca ii este cald asa cum puteti crede. Este un semn de supunere. O femeie poate sa fie vulnerabila insa deschisa complet si atunci este momentul in care puteti sa aratati ca ati inteles ce transmite si sa ii faceti complimente lasand garda jos.

0 Shares
You May Also Like