Modelul Samsung UE32EH5000 este cel mai bun

0 Shares
0
0
0

Modelul Samsung UE32EH5000 este cel mai bunSpre deosebire de alte branduri coreene, Samsung nu se sfieste in acest an sa ne arate atat modelele de televizoare ceva mai ieftine cat si cele in care si-au pus toate eforturile.

Modelul Samsung UE32EH5000 este cel mai bun exemplu in cauza, cu particularitatile sale reduse, dimensiunea sa de 32 de inci, relativ mica, si cu un pret remarcabil de mic, de numai 1500 de lei. Toate acestea fac din modelul prezentat, poate cel mai accesibil televizor al celor de la Samsung.

Samsung UE32EH5000 poate fi considerat, fara discutie, un televizor bun. In principiu, daca reda o imagine de calitate si un sunet pe masura pretului, atunci putem spune ca va aduce cel putin un zambet pe fetele celor care l-au achizitionat.

Utilizarea literelor “EH” si nu a literelor ”ES” in numele modelului arata faptul ca televizorul nu intra in categoria modelelor “super-slim” produse de cei de la Samsung. Cu toate acestea, cel putin din fata, arata destul de cochet multumita marginii de doar doi centimetri. Marginea de un negru lucios este destul de atractiva si este insotita de un efect de arc in partea de jos, foarte placut ochiului.

Spatele modelului Samsung UE32EH5000 trebuie sa admitem ca iese putin in afara, in orice caz, mult mai mult decat la televizoarele mai performante produse de Samsung. Insa, asa cum am spus mereu, daca nu esti putin ciudat, iti vei petrece timpul mai degraba in fata televizorului decat in spatele acestuia. Spatele televizorului dezamageste intr-un oarecare fel si asta din cauza porturilor pentru conectare.

Sunt incluse doar doua HDMI-uri, in situatia in care ne asteptam ca si cel mai ieftin televizor sa aiba cel putin trei. Exista, de asemenea, doar un port USB pentru fotografii, clipuri video si muzica si lipseste cu desavarsire Wi-Fi-ul. Nu exista nici port D-Sub PC pentru conexiune analoga a computerului. De asemenea, nu se poate inregistra nimic pe USB cu ajutorul tunereleor incorporate.

Exista insa si plusuri. Unul dintre acestea este reprezentat de faptul ca unul dintre tunere este de tip Freeview HD sustinut prin portul LAN. Este pacat ca portul LAN nu permite navigarea pe internet pentru niciunul dintre serviciile Smart TV sau accesarea continutului de pe computerele de tip retea. Insa, totusi, la ce sa ne asteptam de la un televizor de 32 de inci cu un asemenea pret? Un computer incorporat si un majordom?!

Din punctul de vedere al calitatii imaginii, trebuie sa spunem ca culorile sunt foarte vii. Televizorul se bucura de un registru sonor variat, mult peste ce se asteapta de la un dispozitiv la pretul acesta. Imaginile HD sunt mai clare decat la celelalte televizoare de pe piata, cu care acesta concureaza.

Cea mai placuta surpriza, poate chiar singura, este aparentul contrast al imaginii redate de Samsung UE32EH5000. Impreuna cu culorile bogate pe care le-am remarcat deja, ecranul furnizeaza si nuante de alb energice alaturi de nuante de negru decente.

In ciuda lipsei serviciului Smart TV si a particularitatilor DLNA, nu ne putem astepta ca Samsung UE32EH5000 sa fie mai bun decat este, intrucat calitatea imaginii este cu mult peste ce gasesti la televizoarele cu acelasi pret.

Pentru a va face o analiza mai buna a acestui model, si nu numai, accesati http://www.dwyn.ro/televizoare-televizoare_lcd_led_plasma-27-0-0.html .

Alte stiri actuale :

1. LG şi Samsung aduc tehnologia anului 2014: televizoarele flexibile
2. Apple achiziţionează PrimeSense, părinţii sistemului de control 3D prin gesturi Kinect
3. ASUS Miracast Dongle – Un gadget necesar pentru posesorii de tablete și televizoare
4. Smart TV: o idee buna, care poate fi imbunatatita – Smart Nation
5. LG recunoaşte că Smart TV-urile sale spionează utilizatorii

0 Shares
You May Also Like