Care va fi businessul viitorului

0 Shares
0
0
0

Care va fi businessul viitoruluiMultumesc , Doamne , ca  mi-ai deschis mintea! Fratilor , stiu ce afacere va face profituri consistente în Romania , in urmatorii ani. Profitul este garantat , sunt curios daca pot accesa fondurile europene ,  daca nu voi reusi , voi apela la un credit bancar pentru prima oara in viata , sunt sigur de succes.

Stiu , ma veti intreba de unde am o astfel de certitudine , in conditiile in care toti romanii cu idei au de suferit  datorita legislatiei stufoase , birocratiei si concurentei neloiale care ne sufoca toate incercarile de a face profit. Dar nu , de data asta sunt mai sigur decat de pronosticul zilnic din ”Biletul zilei” , oferit de meseriasii de pe http://www.e-pariuri.ro/biletul-zilei.php .

Am sa va explic…Eu sunt un simplu gradinar , acum doi ani am cumparat cateva arii de teren langa casa si de anul trecut am cultivat rosii in spatiu protejat (solar). In primavara , cand  mi   s-au copt primele roade am dat fuga la primarie , mi-am scos certificatul de producator si-am dat fuguta la piata , sa le vand.

Dar acolo , surpriza… Piata era plina de rosii turcesti , la niste preturi derizorii. Sa-ti dai palme , nenica. Daca as fi vandut roadele mele la acel pret , n-as fi scos nici banii pe seminte. Dar nu puteam strica eu pretul pietii , dictat de mafia locala a comerciantilor de legume nevamuite.

M-am intors acasa la nevasta si copii destul de necajit , cu gandul sa-mi transform rosiile in suc si bulion. Vecinii mei , curiosi de rezultatul escapadei mele la piata (avand si ei aceeasi  ocupatie de criza) au fost atat de dezamagiti incat s-au luat la cearta din lucru de nimic.

A fost momentul in care m-am jurat sa renunt la legumicultura cu tot ceea ce presupune aceasta , dar ce naiba puteam face pe suprafata asta de teren ? Abia azi , dupa aproape un an  de zile , dupa ce am urmarit ultimile emisiuni TV de stiri , mintea mi s-a luminat.

Pe suprafata asta , de ceva mai bine de un pogon , voi construi un penitenciar de lux. M-ati auzit bine , o puscarie de lux cu tot tacamul , cu sala de fitness , sauna , piscina , biliard , salon de masaj si restaurant. Daca-mi ajung banii mai fac si un teren de minigolf si o sala video 3D.

Pai nu vedeti ca tot mai multi deputati , fosti europarlamentari , fosti prim-ministri  si  oameni de afaceri intra la parnaie , mai mult sau mai putin vinovati , asta nu-i treaba mea . Cert este ca toti sunt putrezi de bogati si vor prefera , contra cost , puscaria mea de lux fata de cele ale statului.

Tinand cont ca acestea , ultraaglomerate , nu mai pot satisface pretentiile acestor proaspat condamnati , am hotarat sa purced la un astfel de proiect. Intuind numarul politicienilor care vor fi “puricati”in viitor si a “puritatii” acestora am realizat ca intreprinderea mea nu va duce lipsa de “clienti mult timp de aici inainte.

O singura rugaminte am , nu cumva sa share-uiti ideea mea rechinilor imobiliari ca am pus-o , astia imi vor lua painea de la gura si vor face ansambluri de puscarii rezidentiale. Ptiu , piei Satana …

Alte stiri actuale :

1. Care vor fi meseriile viitorului cel mai bine plătite?
2. Fermele verticale, viitorul agriculturii?
3. Preşedintele SUA vrea o creştere puternică a salariului minim
4. Business Magazin 10 ani – BM Storytellers, un punct de întâlnire care transformă poveştile în idei
5. Ponta susţine că OU privind ASF a fost “solicitată în mod expres” de CE şi FMI

0 Shares
You May Also Like