Grapefruitul- fructul care te ajuta sa arzi caloriile!

Fie ca e primavara, inceput de vara, sfarsit de vara, toamna sau iarna, intotdeauna vom intalni femei care vor dori sa slabeasca.

Cineva isi doreste ca excesul de calorii sa dispara la un moment dat. Insa asta nu se poate realiza fara putin efort, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si in ceea ce priveste miscarea. In fine, puteti sa si alegeti intre cele doua cea pe care o preferati, insa munca depusa va trebui sa fie mai mare, iar rezultatele se vor vedea mai greu.

Cu toate acestea, sunt cateva alimente pe care trebuie sa le aveti in vedere daca doriti sa slabiti.

Primul dintre acestea  este grefuitul. Se stie ca citricele contin acid citric si ca acesta este plin de vitamine si este lipsit de lipide si de toate elementele care ar putea ingrasa. Insa grefuitul este special.

Acesta accelereaza metabolismul, ofera multa energie pentru mult timp, este bogat in fibre si stabilizeaza nivelul zaharului din sange. Daca sunteti creativi, puteti sa il consumati in diverse forme, insa este important sa nu il uitati niciodata.

Si sa nu uitati de citrice, in general. In Suceava gasiti citrice foarte bune, proaspete, suculente si mereu intr-o diversitate mare, in magazinul Selgros. De altfel, toate magazinele Selgros din tara sunt aprovizionate la fel.

Un alt aliment foarte benefic este telina. Avantajul acesteia este faptul ca are atat de putine calorii incat, practic, nu veti avea ce consuma daca nu mancati si altceva. Aceasta este compusa, in mare parte, din apa. Asa ca puteti sa o faceti ca parte componenta (de baza) a unei salate foarte gustoase. In plus, este si afrodisiaca.

La fel de benefice sunt cerealele integrale. Acestea reduc riscul de boli cronice si sunt foarte usor de digerat. Tocmai de aceea, este foarte indicat sa le introduceti in meniul vostru atunci cand vreti sa slabiti.

Sunt bogate in vitamine si minerale, dar au un continut scazut de grasime. Dar pentru ca au si carbohidrati, ar fi bine sa le consumati mai mult dimineata, pentru a putea sa ii “folositi” pana la sfarsitul zilei.

Acestea sunt doar cateva alimente importante pentru arderea caloriilor vom mai vorbi si despre altele cu alta ocazie.

Selgros Suceava
Produse alimentare si nealimentare
Str. Cernauti nr. 118 Suceava,720089, RO
Tel: 0230 553 000
Fax 0230 553 199

Back To Top