Cum te pregăteşti pentru o sesiune de spa acasă

0 Shares
0
0
0

Uneori ne simţim ca și cum durerile și grijile au o minte proprie. Mai ales în lunile mai reci și cu zile mai scurte ale anului, când depresia și anxietatea au mai multe șanse să se declanşeze, este ușor să te simți epuizat și tensionat.

În perioade de tensiune fizică, mentală sau emoțională suplimentară, o atenţie deosebită acordată îngrijirii de sine poate fi o modalitate bună de a începe să eliberaţi o parte din această tensiune. O sesiune de spa acasă vă poate permite să învingeți stresul cu ajutorul relaxării și să vă deconectaţi. Una dintre cele mai bune investiţii în acest caz este cada cu hidromasaj de acasă. Vă poate reduce tensiunea fizică în mod direct, ajutându-vă, de asemenea, să vă conectați la experiențele și nevoile voastre mentale și emoționale.

Primul pas pentru a vă adresa nevoilor de autoîngrijire este identificarea acestor nevoi. Efortul pe care îl investiți în bunăstarea dumneavoastră fizică, mentală și emoțională se va extinde în fiecare aspect al vieții dvs. Acestea fiind zise, să începem să planificăm o experiență de spa acasă simplă, dar luxoasă.

Pregătiți-vă experiența spa acasă

Pentru a intra în starea spirituală și mentală potrivită pentru ziua dvs. de spa acasă, fiți gata să lăsați deoparte distragerile obișnuite. Această zi trebuie să fie doar despre odihnă și relaxare.

Faceţi în aşa fel încât întreaga zi să fie despre îngrijirea dvs.

Puneţi-vă telefonul și alte dispozitive deoparte, cu excepția cazului în care le folosiţi pentru muzică sau ambianță. Menţineţi-vă hidrataţi cu ceaiuri din plante sau apă infuzată cu castraveți, lămâie, mentă și ananas pentru o dulceață naturală. Verificați dacă cada cu hidromasaj este gata de utilizare, odată ce toate celelalte pregătiri sunt făcute.

Aprindeţi niște lumânări LED fără flacără pentru a vă ajuta să vă induceţi o stare de spirit liniștită, fără să vă faceți griji cu privire la posibile pericole. Folosiţi puțină aromoterapie pentru efectele sale calmante și de întinerire. Nu uitați să nu adăugați niciodată uleiuri esențiale în apa din cada cu hidromasaj. Utilizați un sistem de aromoterapie special conceput pentru a fi utilizat cu un sistem de îngrijire a apei din cada cu hidromasaj.

Alegeți niște muzică relaxantă – poate un playlist special instrumental, de pe Spotify sau Pandora – și setați-o să se repete, astfel încât să nu vă deranjați să o reporniți când se termină.

Scoateți un halat curat și papuci pentru a vă menține cald și confortabil după experiența dvs. la spa acasă. Acordați-vă timp pentru un somn profund după sesiunea de spa.

Veți fi surprinşi de importanța atenţiei pe care o acordaţi planificării și pregătirii centrului spa de acasă. Grija pe care o acordaţi procesului de planificare vă va ajuta să intraţi în starea de spirit liniștitoare potrivită pentru a începe sesiunea de spa. Doar asigurați-vă că, odată ce începeți să vă relaxați în spa, nu va trebui să vă întrerupeți pentru a face ceva ce ați uitat.

Dacă nu sunteţi atât de norocoşi încât să aveţi propriul spa în locuinţa dvs, nu vă faceţi griji! Există opţiunea de a rezerva un apartament sau o casă cu jacuzzi propriu, aşa cum este această cazare in Brasov in apartament cu jacuzzi in camera. Astfel, pentru un weekend sau pentru câteva zile, vă puteţi bucura de propriul jacuzzi, fără a fi nevoie de o nouă investiţie în casa dvs.

0 Shares
You May Also Like