Cum sa-ti cureti smartphone-ul cu ecran tactil?

0 Shares
0
0
0

Cum sa-ti cureti smartphone-ul cu ecran tactil?Telefonul smartphone deja a devenit parte din viata noastra, multi chiar neimaginandu-si viata fara el.

Insa, putini stiu cum sa isi foloseasca adecvat telefonul mobil, adesea uitand de aspectul igienic pe care trebuie sa-l aplice si telefonului, deoarece acesta reprezinta unul dintre obiectele zilnice folosite pe care supravietuiesc cei mai multi microbi .

Cum telefonul cu touchscreen Nokia este din ce in ce mai folosit de catre intreaga populatie, riscul de a contacta anumite boli destul de grave este unul major.

Iata insa, cateva sfaturi utile privitoare la curatarea telefonului cu touchscreen si ce trebuie sa faci pentru a evita contactarea unor boli favorizate de microbii existenti pe ecranul telefonului tau.

Desi, la o prima vedere, curatarea telefonului pare simpla, in acest procedeu trebuiesc urmarite cateva etape esentiale pentru o reusita cu succes. In primul rand, trebuie sa ai grija la ce produse folosesti cand iti cureti telefonul cu touchscreen Nokia. Ai grija ca, substantele pe care le folosesti, sa nu contina in compozitia lor amoniac sau alcool, care ar putea ataca suprafata de contact a ecranului .

Si materialul pe care il alegi cand decizi sa iti cureti ecranul telefonului, joaca un rol important. Ai grija ca materialele pe care le folosesti sa nu fie unele abrazive, care pot zgaria telefonul si care sa deterioreze rama acestuia.

Un alt lucru de evitat in momentul in care iti cureti telefonul mobil il reprezinta atentia sporita asupra ecranului in momentul curatarii. Acesta nu trebuie apasat cu forta si nici nu se recomanda folosirea apei in procesul de curatare deoarece ii poate afecta componenetele.

Pentru a efectua o curatare optima a unui telefon cu touchscreen Nokia fara a avea probleme in ceea ce priveste functionarea optima a acestuia, trebuie, in primul rand, sa te asiguri ca ai oprit telefonul pentru a-l proteja de eventualele substante pe care urmeaza sa le folosesti.

Urmatorul pas pe care e necesar sa-l intreprinzi in acest procedeu este  alegerea corecta a materialului cu care urmeaza sa iti cureti ecranul. Acesta material ar trebui sa fie o microfibra usoara pentru a evita zgarierea suprafetei ecranului. Miscarile cu care iti cureti ecranul trebuie sa fie intr-o singura directie, ori pe verticala, ori pe orizontala tocmai pentru a evita urmele lasate pe ecran.

Daca se impune, si nu se poate realiza o curatare optima a ecranului cu o carpa uscata, pentru a fi sigur ca ai scapat de toti microbii, poti folosi o cantitate mica de apa cu care sa imbibi materialul destinat curatarii telefonului cu touchscreen Nokia. Insa trebuie tinut cont ca miscarile sa fie executate asa cum s-a descris mai sus, tocmai pentru a evita scurgerea apei inspre interiorul capacului telefonului.

Pentru a proteja ecranul atat de zgarieturi cat si de microbi poti opta spre aplicarea unei folii de protectie pe ecranul telefonului mobil, pe care sa o indepartezi la o anumita perioada de timp.

Pentru achizitionarea diverselor accesorii sau componente ale telefonului cu touchscreen Nokia, in ceea ce priveste curatarea ecranului poti opta spre a accesa site-ul http://www.accesoriigsm.ro/touchscreen-nokia-262, unde vei gasi cele mai potrivite accesorii pentru telefonul pe care il detii.

0 Shares
You May Also Like