Ce locuri de munca iti poti gasi daca ai studii medii?

Ce locuri de munca iti poti gasi daca ai studii medii?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in copilarie, fiecare dintre noi am visat sa devenim cand vom creste, politisti, medici, avocati, pompieri, arhitecti sau sa profesam orice alta meserie, insa destul de putina lume si-a indeplinit visul.

Se pare ca odata cu trecerea timpului, o parte dintre cei care au visat la astfel de meserii, au luptat pentru visul lor, iar intr-un final au ajuns sa traiasca visul, in timp ce altii s-au reorientat si au ales sa studieze, iar mai apoi sa profeseze in alte domenii.

Cei care au fost elevi silitori, si si-au dorit un job in domeniile mai sus mentionate, cu siguranta au urmat facultati pentru a-si indeplini visul, insa sunt si o multime de tineri care au un loc de munca excelent, si unde castiga destul de multi bani, avand doar studii medii.

De exemplu, in cazul in care ai studii medii, iti poti cauta un loc de munca pe postul de agent vanzari al unei companii, indiferent de domeniul de activitate al acesteia, si mai mult ca sigur dupa ce vei acumula putina experienta, vei fi foarte multumit de cat de mult vei castiga.

Avand un astfel de loc de munca, in primul rand, va trebui sa promovezi si sa vinzi produsele si serviciile companiei pentru care lucrezi. Salariul tau va fi unul fix, plus ca vei fi renumerat si pe baza de comision.

Cu siguranta un astfel de job ar fi ideal pentru tine, daca ai studii medii, pentru ca daca iti vei da interesul sa vinzi produsele firmei, si ai si putere de convingere, poti sa ajungi sa castigi mai multi bani decat un tanar absolvent de facultate.

Tot avand studii medii, poti sa cauti fie la fortele de munca, fie pe site-urile de specialitate,  locuri de munca soferi, si cu siguranta iti vei gasi jobul ideal pentru tine.

In cazul in care nu ai un permis de conducere profesionist, atunci avand doar categoria B, vei putea sa lucrezi la un restaurant care livreaza pizza in oras, iar tu vei ocupa postul de sofer.

Deasemenea vei putea sa lucrezi doar cu categoria B, la o firma de curierat, sau chiar ca si agent vanzari, pentru ca iti este suficient un permis de categoria B.

Chiar si sofer la o firma de taxi poti lucra avand numai categoria B, insa trebuie sa ai si un atestat de taximetrist, insa aceasta nu este o problema, pentru ca vei urma un curs, si cu siguranta te vei obtine rapid autorizatia de putea lucra ca si sofer de taxi.

Lucrurile insa se schimba in cazul celor care isi doresc un loc de munca pe camion sau pe tir. Un astfel de sofer este obligatoriu sa detina un permis de conducere profesionist, iar pe langa acesta mai are nevoie si de alte atestate.

La fel stau lucrurile si in cazul celor care isi doresc sa lucreze ca si soferi pe un microbuz sau pe un autocar, pentru ca au nevoie de un permis profesionist, plus anumite alte atestate.

Cei care au studii medii, insa au o calificare in domenii precum mecanica, instalatii, sau constructii, cu siguranta isi pot gasi si ei oricand un loc de munca bine platit, in domeniul lor.

0 Shares
You May Also Like