Cand inlocuiti piesele de iPhone?

Cand inlocuiti piesele de iPhone?

0 Shares
0
0
0

Daca aveti un iPhone, care necesita inlocuirea unor piese, puteti apela la service iPhone.

Dintre serviciile pe care le poate furniza orice companie de service pentru iPhone, urmatoarele sunt cele mai des solicitate:

• inlocuirea display-ului de iPhone

• inlocuirea carcasei iPhone-ului

• inlocuirea speaker-ului si cablului intern de la speaker

• inlocuirea sistemului de conectare si a cablarii interne

• inlocuirea senzorului de lumina

• inlocuirea protectiei display-ului

• inlocuirea bateriei

• inlocuirea conectorului USB

• inlocuirea difuzorului si a castilor

• inlocuirea microfonului

• inlocuirea touchscreen-ului

Aceste tipuri variate de inlocuire a pieselor deteriorate sunt executate in conditiile in care piesele de schimb, cum ar fi display-uri, carcase, cabluri, senzori, baterii, difuzoare, casti microfoane, touchscreen-uri sunt originale sau piese de cea mai buna calitate. Compania de service trebuie sa ofere garantie pentru executarea montajului acestor piese si pentru functionarea ulterioara inlocuirii lor.

Dar de ce trebuie sa inlocuiti niste piese ale unui smartphone cu marca iPhone? In primul rand, pentru ca puteti din neglijenta sa il scapati pe jos si astfel cel mai sigur sa il spargeti, daca nu a fost protejat.

In acest caz, este necesara inlocuirea display-ului si touchscreen-ului, in functie de deteriorarea aparuta. Si carcasa in urma lovirii sau scaparii accidentale se poate distruge si trebuie sa fie inlocuita. In urma utilizarii indelungate, o baterie poate sa cedeze, sa nu mai aiba performanta piesei originale, prin urmare se recomanda inlocuirea acesteia.

Speaker-ul uneori poate sa aiba probleme care duc la un sunet distorsionat, sau in cazurile cele mai grave nu se mai aude nimic, astfel inlocuirea speaker-ului si cablului sau intern devine o operatiune de service de maxima urgenta. Difuzorul si castile care sunt extrem de necesare pentru sunet si conversatia in timpul deplasarii, se pot deteriora usor, dar se pot inlocui si acestea cu piese noi sau cu piese de foarta buna calitate.

Senzorii, care sunt piese de finete mai speciala, pot sa se strice mai ales in situatia in care a fost schimbat touchscreen-ul iPhone-ului. Touchscreen-ul, ca piesa de baza, cu multiple functii, trebuie sa fie inlocuit daca nu mai functioneaza corect. Inlocuirea acestuia este garantata in service-urile autorizate.

De asemenea, orice posesor de iPhone va asigura protectia display-ului, dar uneori chiar si protectia se poate deteriora, un service poate imediat inlocui cu o husa noua sau un geam de sticla nou, care sa asigure cea mai buna protectie pentru iPhone.

O corecta informare despre inlocuirea pieselor unui iPhone duce la increderea in reparatiile de calitate pe care o companie de service le furnizeaza in scopul functionarii corespunzatoare a iPhone-ului care a suferit anumite daune, fie din vina sau fara nicio vina a utilizatorului. Prin urmare, servicii de calitate inseamna garantia pieselor de schimb si functionarea iPhone-ului in cei mai buni parametrii.

Ca orice dispozitiv atat de folosit in zilele noastre, smartphone-ul necesita o grija speciala atat din partea posesorului sau, cat si din partea angajatului din service care trebuie sa il repare, in situatiile in care este necesar, oferind o grija maxima oricarui detaliu in activitatea pe care o presteaza pentru a obtine rezultate foarte bune.

0 Shares
You May Also Like