Analiza Ungaria – Olanda 11 septembrie 2012

0 Shares
0
0
0

Ungaria – Olanda este al doilea meci din grupa D, grupa in care se afla si Romania. In primul meci din calificarile pentru Mondialul din 2014 din Brazilia, ambele echipe au reusit o victorie, Ungaria castigand cu 5-0 in fata Andorrei, pe cand Olanda a reusit un 2-0 cu turcii. Ambele echipa sunt cotate ca favorite ale acestei grupe, alaturi de Turcia. Ungaria si Olanda sunt ocupantele primelor doua locuri cu acelasi numar de puncte, la fel ca si Romania, si anume 3 puncte, diferent fiind doar de golaveraj.

Ungaria - Olanda 11 septembrie 2012

Daca este sa ne gandim la lotul fiecaror echipa, este clar ca Olanda este net superioara ungurilor, avand in vedere ca olandezii au vedete precum Robin van Persie, Rafael vaan der Vaart si multi altii. In toate competitiile in care aceste doua echipa s-au intalnit, de fiecare data Olanda a avut castig de cauza, precum in calificarile din anul trecut, luna martie in care Olanda a castigat 5-3 acasa si 0-4 in deplasare, iar in trecut, castigand cu scoruri precum 6-1 in 2010, 7-1 in anul 1994 si multe alte scoruri mari. Avand in vedere si acest start de grupa in care au fost marcate peste doua goluri de ambele echipe, putem spune ca acest meci va fi foarte spectaculos din punct de vedere al golurilor. Statistica spune ca Ungaria are 10 goluri primite acasa, iar Olanda are 10 goluri inscrise in deplasare, deci un pariu pus pe goluri va merge foarte bine maine seara, de la ora 21:30, ora meciului.

Pronosticul meu pentru maine seara este victorie Olanda, penru ca are un fotbal clar mai bun decat Ungaria, pentru ca sunt favoriti la locul 1 si toate punctele sunt importante, pentru ca istoria meciurilor ne arata ca ungururii nu au reusit sa ia nici un punct in confruntarile cu olandezii in toata istoria lor si pentru multe alte motive. Un alt pariu care merge la acest meci este la golul, over 2.5 zic ca este cel mai bun, dar daca vreti sa riscati incercati si un over 3.5.

Olanda victorie 1.50 @bet365
over 2.5 1.80 @bet365
over 3.5 3.00 @bet365

0 Shares
2 comments
    1. Desigur, in urmatoarele articole o sa scriu si ceva despre strategii si moduri de pariere, multumesc pentru sugestie.

Comments are closed.

You May Also Like