5 caracteristici ale unei saltele medicinale pentru un somn odihnitor

5 caracteristici ale unei saltele medicinale pentru un somn odihnitor

0 Shares
0
0
0

Somnul este parte din modul in care te relaxezi si te incarci pentru o intreaga zi. Dormi minim 6 ore in fiecare noapte si de aceea este important sa acorzi atentie modului in care acest proces are loc.

Salteaua pe care o alegi este una dintre cele care te ajuta sa te odihnesti, tinand cont de mai multe aspecte. Astfel, modul in care este construita, inaltimea ei, materialul sau alte proprietati, pot determina o stare de bine si de consfort simtita pentru intreaga noapte. SomnArt.ro iti ofera multiple optiuni pentru saltele relizate special pentru nevoile tale.

Poti alege o saltea medicinala 160 x 200 Somnart HypoallergenicMed bumbac pentru a avea un somn odihnitor. Iata care sunt proprietatile unei saltele medicinale de la SomnArt:

  1. Salteaua poate sa aiba o fermitate medie

O saltea medicinala buna pentru coloana ta este bine sa aiba o fermitate medie sau mare. Acest lucru ajuta corpul sa fie sustinut. Coloana ta vertebrala poate sa fie suprasolicitata atunci cand depui foarte mult efort fizic sau atunci cand petreci foarte multe ore la birou, stand pe scaun. De aceea este important sa ai o sustinere corecta, prin intermediul saltelei tale.

  • Salteaua trebuie sa fie ortopedica

O saltea ortopedica este una care este special realizata avand in minte nevoile de intretinere ale coloanei tale. O sa fie folosite materiale care sa se deformeze mai greu si care isi revin la forma initiala. De asemenea, calitatile materialului sunt legate si de modul in care iti imbraca corpul, indiferent de pozitia in care alegi sa dormi.

  • Inaltimea saltelei trebuie sa iti sustina greutatea

Greutatea ta este sustinuta bine de saltea, daca ea nu se deformeaza foarte mult in scurt timp. Salteaua SomnArt HypoallergenicMed bumbac este special construita pentru a sustine o greutate de pana la 100 de kg. Daca depasesti aceasta greutate, ti se recomanda alte produse de pe site, care au calitatile necesare pentru a te ajuta sa ai un somn odihnitor.

  • Salteaua hipoalergenica este perfecta pentru sanatatea ta

Poti alege o saltea hipoalergenica pentru a mentine sanatatea si pentru a avea acces la cele mai bune materiale disponibile. Daca suferi de alergii sau vrei sa indepartezi acarienii si microbii, vei putea folosi aceasta saltea cu proprietati speciale.

  • Husa detasabila te ajuta sa poti intretine usor salteaua

O saltea are nevoie sa fie bine curatata periodic. De aceea, o husa detasabila si care poate sa fie spalata, este o solutie perfecta pentru a avea o saltea fara microbi.

Husa se poate spala la 90 de grade Celsius si astfel se vor indeparta microbii aparuti datorita transpiratiei, a prafului sau altor impuritati.

Poti aerisi constant salteaua si o poti curata si pe ea separat, pentru a avea si mai multe beneficii pentru sanatatea ta. Salteaua se poate curata separat cu aspiratorul si nu este recomandat sa umeziti salteaua cu nici un fel de substanta disponibila. Ea se curata doar conform instructiunilor primite.

Alege sa ai o coloana sanatoasa cu saltelele SomnArt! 

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like