Un martor din Oregon vede un OZN

Un martor din Oregon vede un OZN care aminteste de Luminile Phoenix din 1997

0 Shares
0
0
0

Un martor din Oregon si-a amintit de cazul Luminile Phoenix 1997, cand a vazut cinci lumini care traverseaza cerul intr-o formatie in V pe la 06:30 p.m. pe 20 ianuarie 2015, in conformitate cu marturia in cazul 62776 (MUFON ) baza de date marturii.

Martorul descrie ca era in curtea lui incercand sa vada cometa Lovejoy atunci cand obiectul a intrat primul in vedere.

“Stateam pe un scaun, cu binoclul meu pentru o mai buna vizualizare a cometei”, a declarat martorul. “Am putut vedea sateliti si avioane, dar nu cometa”.

Frustrat din cauza ca nu vede cometa, prietena lui a iesit afara pentru a i se alatura. “Obama isi tinea discursul si vorbea despre doi ani de facultate gratuita. Am ridicat din umeri la comentariile ei si mi-am exprimat frustrarile din cauza ca nu puteam vedea cometa, subliniind unde credeam ca o sa fie si unde mi s-a spus ca o sa fie, aratand pe cer. Am aratat spre Pleiade si apoi am aratat un satelit , iar apoi am inceput sa scanez cerul pentru mai multe lucruri pe care i le-as fi putut arata ei”.

Un martor din Oregon vede un OZN

Dar apoi a fost vazut obiectul neobisnuit.

“Privind spre nord-vest, ceva ceva mi-a prins privirea. Procesul meu de gandire era, dupa cum urmeaza – de la satelit, stele cazatoare, la un obiect asa de mare cum nu vazusem vreodata”.

Martorul a tipat la prietena lui sa se uite la obiect.

“Am fost vazut cinci lumini intr-un model in forma de V, urmate indeaproape de sase sau sapte lumini de aceeasi frecventa si dimensiune. Forma in V era un obiect unic, mare, suficient de intunecat pentru a vedea prin nori. A fost uimitor si de scurta durata “.

Martorul apoi si-a amintit ca tinea un binoclu in mana, l-a ridicat pentru o vedere mai buna, dar nu a avut succes.

“Luminile erau slabe, dar se vedea o usoara stralucire. A fost rapid, si era un avion chiar sub obiectul care a trecut. Te rog, nu ma intelege gresit – acest obiect a fost nici pe departe un avion si se misca intr-un ritm mult mai rapid. Omule, forma V te facea sa ramai cu gura cascata. Nu mi-am putut da seama unde erau celelalte lumini, ci doar luminile de calatorie. Parea sa calatoreasca de la vest la nord la aproximativ 45 de grade de orizont”.

Prietena lui a crezut ca tocmai a vazut o stea cazatoare. Si fara un aparat de fotografiat din apropiere, el a fost in imposibilitatea de a face o fotografie la ceea ce tocmai vazuse.

Un martor din Oregon vede un OZN

” Si altii trebuie sa vada asta. Cred ca altii fac exact ceea ce faceam eu – sa caute acea cometa”.

Canby este un oras in judetul Clackamas, Oregon, populatie 15.829. Un al doilea martor din Utah in apropiere de Oregon, in Clackamas, a raportat trei lumini plutind intr-o linie dreapta care se misca repede asa cum este descris in cazul 62783.

Data si ora evenimentului sunt listate ca 07:30 p.m., 20 January, dar anul este prezentat ca anul 2014. Este posibil ca cu anul nou care tocmai venea, ca martorul sa fi notat anul 2015. Daca acest lucru este descoperit a fi adevarat in timpul anchetei, ar insemna ca acest martor a vazut obiectul cu doar o ora mai târziu decat martorul din Canby si la aproximativ opt mile a nord de Canby.

Martorul din Oregon a văzut prima data ceea ce a crezut ca a fost o “drona”. “Am vazut un avion de tip drona dar era un OZN. Dar nu arata ca drona militara normala. Arata ca un avion de mici dimensiuni, dar doar cu lumini intermitente de culoare rosie. Era mult mai mic decat un avion si mai aproape de sol”.

Martorul apoi a condus pana la un semafor, la aproximativ 100 de metri fata de apartamentul sau. “Am vazut o linie diagonala de trei mari in forma de stea. Apoi, dintr-o data s-a miscat foarte repede pe cer – venind in partea stanga a masinii mele. S-a miscat foarte repede. Practic am vazut doar o urma luminoasa traseu si a disparut. M-am gandit la inceput ca erau doar stele, dar erau prea mari si prea aproape de sol pentru a fi stele. Am fost foarte socat si curios cand s-a întintamplat acest lucru”.

Aceasta marturie a fost tradusa interpretativ din spusele exacte ale martorului. Adevarul din pacate nu il vom stii niciodata, dar este bine sa avem in vedere si astfel de depozitii ale unor oameni simplii.

0 Shares