Steaua – Petrolul avancronica si pronostic (22.04.2013)

0 Shares
0
0
0
liga1Luni de la 20:45 National Arena va gazdui un meci cu incarcatura maxima intre Steaua si Petrolul Ploiesti. Meciul din tur s-a incheiat cu victoria la limita  (1-2) a ros-albastrilor, marcatorii fiind atunci : Bokila (Petrolul), Pintilii, Nikolic (Steaua). Favorita la casele de pariuri fara indoiala este formatia din Ghencea.
Formatia ros-albastra are o serie imperesionanta in acest sezon, dupa un parcurs foart bun si in UEL. Rusescu si compania defileaza in campionat. In acest moment Steaua ocupa locul 1 cu 64 de puncte in 26 etape, avand un avans de 14 puncte fata de Petrolul care a devenit principala urmaritoare. Formatia lui Reghe vine dupa un egal destul de controversat cu Rapid, in care multi au spus ca partida trebuia incheiata inainte de minutul 90 din cauza suporterilor. Cifrele Stelei sunt impresionante, cu un golaverage de 60-21 avand cea mai buna aparare si si cel mai bun atac din Liga 1.
Lupii galbeni ocupa locul 2 in campionat si se afla intr-o crestere impresionanta de la venirea lui Cosmin Contra la echipa, care parca a dat viata ploiestenilor. Petrolul are un parcurs foarte bun in ultimele 10 meciuri, iar o singura infragere, 3 egaluri si 6 victorii a fost de ajuns sa propulseze echipa ploiesteana pe un loc secund, care duce in UEL. Lupii galbeni au un golaverage bun (40-21), cu una dintre cele mai bune aparari din campionat concurand cu Steaua la acest capitol.
Echipele probabile:
Steaua : Tatarusanu – Rapa, Chiriches, Szukala, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu,Chipciu, Tanase, Popa – Rusescu
Petrolul : Bornescu – Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme – Hoban, Marinescu, Boudjemaa, Cristescu, Sauvadet – Bokila
Pronostic: Victorie Steaua @ 1.57
Steaua este cea mai buna formatie din Liga 1 din orice punct de vedere la ora actuala, iar pe teren propriu nu a pierdut nici macar un punct in acest campionat. Ne asteptam astfel ca baietii lui Reghe sa continue aceasta serie impresionanta, chiar daca intalnesc una dintre cele mai bune echipe din Liga 1.
0 Shares
You May Also Like