Analiza Steaua Bucuresti – Rapid Bucuresti 24 septembrie 2012

0 Shares
0
0
0

In aceasta seara se va juca derby-ul etapei, si anume Steaua Bucuresti – Rapid Bucuresti, meci ce va conta pentru etapa a 9a a ligii I din Romania. Astazi se intalnesc echipele de pe locul 3, Steaua Bucuresti, si echipa de pe locul 9, Rapid Bucuresti, care insa are un meci mai putin fata de acesta. Avand in vedere victoriile celor de la Astra si Pandurii de aseara, Steaua a coborat pe 3, dar daca va obtineti astazi o victorie pe National Arena poate urca la loc pe primul loc, la egalitate de puncte cu formatia din Tg. Jiu.

Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti

Dupa cum a ordonat si seful din Ghencea, Steaua Bucuresti va alinia astazi cea mai buna formatie contra Rapidului si le va fi foarte greu sa invinga astazi. In ultimele 5 etape, ambele echipe au acelasi pargurs, 3 victorii, un egal si o infrangere. Daca Rapid castiga astazi poate acumula 15 puncte si revine in lupta pentru titlu, mai ales ca au un meci mai putin disputat, cel cu Dinamo Bucuresti, asa ca ambele echipe au nevoie disperata de victorie astazi.

Steaua Bucuresti va avea fanii care sa ii impinga de la spate avand in vedere ca aproximativ toate bilete s-au vandut si este o mare probabilitate ca National Arena sa fie plin in aceasta seara. Cei de la Rapid Bucuresti au cativa oameni de baza care vor lipsi in aceasta seara precum Marius Constantin si Rui Duarte dar si alti jucatori precum Alex Ionita si Octavian Abrudan. Cu toate acestea, Ioan Ovidiu Sabau va alinia un 11 foarte bun, la fel ca si cei de la Steaua Bucuresti.

Pontul nostru pentru derby-ul Steaua Bucuresti – Rapid Bucuresti este de sub2.5 goluri, care are o cota de 1.61 la casele de pariuri.

Steaua Bucuresti – Rapid Bucuresti echipe probabile:

Steaua Bucuresti (4-2-3-1): Tatarusanu – Georgievski, Szukała, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Rusescu, Cr.Tanase – Adi Rocha

Rapid Bucuresti (4-2-3-1): Pecanha – Wallace, Oros, Glauber, Milisavljevic – N.Grigore, Codrea – M.Roman, Filipe Teixeira, Herea – Bilasco

Steaua Bucuresti – Rapid Bucuresti cote pariuri: 1.90 3.30 4.20

0 Shares
You May Also Like