Newcastle – Benfica (11.04.2013)

0 Shares
0
0
0
newcUefa Europa League in aceasta seara ne ofera meciul retur dintre Newcastle United si Benfica Lisabona. Meciul tur s-a terminat la Lisabona cu scorul de 3-1 in favoarea portughezilor dupa ce englezii au reusit sa deschida scorul. La casele de pariuri Benfica este favorita din cauza parcursului slab din acest sezon al celor de la Newcastle, dar si datorita faptului ca se afla intr-o forma de zile mari si putem spune chiar ca are un lot mai valoros
In Premier League cotofenele ocupa locul 13 dupa 32 de etape. In ciuda parcursului slab din campionat, in competitia europeana englezii au facut o figura frumoasa. Forma cotofenelor in ultimele partide este slaba nereusind sa atinga asteptarile fanilor acestora. Punctul slab al lor pare sa fie apararea, una extrem de slaba care a primit 56 de goluri in campionat. Nici in atac nu exceleaza gazdele, reusind sa marcheze doar 42 goluri in 32 de etape.
De cealalta parte Benfica se lupta cu FC Porto pentru un nou titlu al Portugaliei. Oaspetii traverseaza o perioada foarte buna reusind victorii pe banda in campionat dar si un parcurs excelent in Europa League. Cifrele portughezilor sunt impresionante fiind neinvinsa in campionat dupa 25 etape, cu 21 de victorii, 4 egaluri si cu un golaverage fabulos de 68:15.
Echipe probabile
Newcastle: Krul – Simpson, Taylor, Yanga, Haidara – Gutierez, Cabaye, Obertain, Sissoko, Marveux – Cisse
Benfica : Moraes – Almeida, Garay, Luissao, Melgarejo – John, Prez, Matic, Gaitan  – Rodrigo, Cardozo
0 Shares
You May Also Like