Motive să vizitezi Punta Cana

Motive să vizitezi Punta Cana

0 Shares
0
0
0

Punta Cana este situată pe coasta de sud-est a Republicii Dominicane. Un adevărat paradis exotic, Punta Cana se poate lăuda cu plaje care se întind pe o suprafață de peste 30 de kilometri.

Nisipul alb, întinderi de palmieri și cocotieri, marea de un albastru incredibil de frumos, transformă Punta Cana într-o destinație turistică de o frumusețe paradisiacă. Peisajele spectaculoase și resorturile luxoase sunt câteva dintre motivele pentru care Punta Cana ar trebui să existe pe lista ta de vacanță.

  1. Vremea excelentă cu temperaturi de vară întreg anul

Clima este una tropicală, iar temperatura medie este de 30 de grade Celsius. Vino la plajă în lunile martie și iulie, în afara sezonului cu ploi și bucură-te de apa mării la 23 de grade Celsius. Nu știi să înoți? Revigorează-te cu o băutură tradițională de la unul din beach barurile din zonă, așează-te confortabil în hamac și ascultă marea.

  •  Plaje protejate și sporturi de apă

Asta înseamnă că te vei putea bucura de plaje calme, de apa curată și liniștită, fie că alegi să te bronzezi sau să experimentezi sporturile de apă. Paradisul exotic natural nu se oprește la plaje. Aici există o rezervație forestieră naturală de peste 8000 de kilometri pătrați, lagune cu apă dulce, mangrove de coastă și 14 kilometri de recifuri de corali.

Dacă vrei să încerci sau chiar ești pasionat de sporturile de apă, află că Punta Cana este locul ideal pentru scufundări, snorkeling, kitesurfing, kayaking, rafting sau plimbări cu ski jetul.

  •  Hoteluri de lux all-inclusive la buget redus

În Punta Cana, majoritatea resorturilor sunt all-inclusive, ceea ce înseamnă un control mai bun asupra cheltuielilor de vacanță. Hotel Barcelo Bavaro Palace 5* Punta Cana, Republica Dominican, amplasatpe plaja Bavaro, oferă cele mai accesibile prețuri pentru sejururi de 7 zile și servicii în regim all-inclusive.

  •  Gastronomia dominicană

Bucătăria dominicană se identifică printr-un amestec inedit între gastronomia de natură spaniolă și cea africană. Republica Dominicană este locul în care găsești celebrul fruct al pasiunii, unul dintre cele mai adorate fructe din această zonă.

  •  Scape Park

Acesta este un parc natural care impresionează prin suprafața calcaroasă, priveliști care adăpostesc atracții istorice și o junglă luxuriantă. Ce mai poți găsi în parc? Câteva replici ale caselor tradiționale locuite de indienii Taio, popor care a ocupat aceste pământuri înainte de venirea conchistadorilor.

Tot în Scape Park mai poate fi admirat Hoyo Azul. Acesta este un bazin natural care s-a format prin prăbușirea peretelui unei grote.

  •  Plaja Bavaro

Sau Playa Bavaro cum mai este denumită, această plajă este declarată de UNESCO una dintre cele mai spectaculoase plaje din lume. Apele limpezi azurii sunt raiul turiștilor care practică scufundari, parasailing, snorkeling sau sailing.

Mai mult…

Punta Cana atrage anual peste 3 milioane de turiști. Zilele cu soare de dimineața până seara, temperaturile de 30 de grade Celsius, întinderile de nisip alb, străjuite de palmieri, păduri tropicale, transformă orice sejur într-un basm pe care îți vei dori să îl retrăiești cândva. În plus, aici e locul în care toată lumea e fericită.

Fie că stai la o poveste cu localnicii prietenoși, că te bucuri de bucatele tradiționale, savurezi un cocktail pe nisipul alb, sau faci poze cu copiii localnicilor, în Punta Cana toată lumea e un zâmbet.

0 Shares