Cum poti beneficia de silvoterapie chiar la tine in cartier

Cum poti beneficia de silvoterapie chiar la tine in cartier

0 Shares
0
0
0

Este greu de crezut ca intr-unul dintre cele mai poluate orase din tara, asa cum este cunoscut Bucurestiul, poti sa gasesti locul in care aerul are puritatea intalnita in zone renumite pentru mediul inconjurator.

Doar un cartier inconjurat de paduri poate sa ofere avantaje la acest standard. Greenfield, ansamblul rezidential imbratisat de padurile Baneasa si Tunari, se ridica la nivelul asteptarilor celor ce cauta natura veritabila,atat de aproape de centrul Bucurestiului, in Baneasa. Aici te poti muta in apartamente noi de 3 camere sau 4 camere daca iti doresti o locuinta spatioasa.

De ce este asa de importanta padurea in viata noastra? Ce este silvoterapia?

Este cunoscuta ca o practica straveche, o metoda de a preveni si trata boli cu ajutorul puterii miraculoase a naturii, mai precis a arborilor. Principiul este simplu, un mediu puternic oxigenat ce contine ioni negativi de oxigen, indispensabili organismului uman, stimuleaza toate functiile acestuia si contribuie la mentinerea tineretii si sanatatii lui.

Ionii negativi de oxigen ajuta la cresterea rezistentei organismului. Se spune ca arborii au capacitatea de a transforma energia negativa acumulata de om in energie pura care  lupta impotiva bolilor si ne ajuta sa ne vindecam.

Padurea este un mediu care relaxeaza si te elibereaza de stres, atat vizual, cat si fizic. Culoarea verde este odihnitoare pentru ochi iar o plimbare in aer liber te va ajuta sa te relaxezi dupa o zi obositoare de munca.

Padurea are si rol de filtru pentru aerul poluat din oras, astfel ca daca locuiesti langa padure, te vei bucura de un aer cu pana la 50% mai curat fata de restul orasului.

Acum ca stii cei care stiu toate acestea, esti deacord cainteleg cu usurinta de ce practicarea silvoterapiei este o necesitate pentru omul modern. Daca iti doresti sa te bucuri zilnic de efectele miraculoase ale silvoterapiei, alege sa locuiesti in Greenfield, cartierul care iti pune padurea la picioarein care ai padurea la doi pasi de casa.

Este simplu, conteacteaza un consultant de vanzari Greenfield si programeaza-ti prima sedinta de silvoterapie!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like