Cum alegem o clocitoare cu intoarcere automata?

Cum alegem o clocitoare cu intoarcere automata?

0 Shares
0
0
0

Aparatul care nu lipseste din nici o gospodarie care se respecta, denumit in limbaj popular “clocitoare” ne usureaza munca. Sa aflam ce este clocitoare cu intoarcere automata, despre aceasta metoda de a incuba ouale. Vom afla cum anume functioneaza un incubator de oua inteligent cu intoarcere automata.

Ouale care sunt puse in clocitoarea electrica raman neatinse timp de trei zile dupa ce au fost puse la clocit. In cea de-a patra zi, ouale trebuie intoarse de cel putin doua ori pe zi, dimineata si seara, respectand aceleasi ore. Pentru a putea tine o evidenta exacta, vom insemna ouale. Trebuie sa le intoarcem cu grija pentru ca embrionul sa nu se lipeasca de coaja oului. Clocitoarea de acest tip functioneaza intr-un anumit mod.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il retinem e faptul ca procesul de incubare implica doua faze critice:

  1. Intre cea de-a treia si a cincea zi embrionul isi formeaza intr-un final sistemul respirator si albusul si galbenusul incep sa fie prelucrate.
  2. Intre zilele optsprezece si douazeci este momentul in care puiul respira prin propriii plamani si incepe incetisor sa emane caldura. Tocmai din aceste motive, in aceasta perioada, pentru a fi evitata supraincalzirea vom putea scadea temperatura cu cel putin un grad.

Dupa ce cele optsprezece zile au trecut, e important ca ouale care se afla in incubator sa ramana neatinse si sa verificam daca acestea si-au inceput procesul de eclozare.

Iti propun de la Micul Meserias un sistem inteligent de a incuba ouale de o capacitate mare.

Este vorba de un incubator automat pentru oua Zh-1056-Capacitate mare, un incubator automat cu capacitate mare de productie, perfect pentru micro-ferme sau pentru ferme de pasari. Acest tip de incubator mentine temperatura si umiditatea optima pentru perioada de incubare a oualor. Incubatorul modifica automotat pozitia oualor asa incat sa nu mai fie nevoie de interventia unei persoane pentru modificarea acestei operatii.

Incubatorul are o capacitate de 1056 de oua de gaina, 756 oua de rata, 384 oua de gasca, 2652 oua de prepelita si urmatoarele dimensiuni:1.0*0.75*1.4m. Garantia sa este de 24 de luni si se livreaza in orice localitate din tara in maximum trei zile lucratoare in limita stocului disponibil.

La Micul Meserias gasesti o gama variata de incubatoare, atat de capacitate mare, cat si pentru gospodaria proprie, la preturi accesibile, potrivite pentru nevoile business-ului tau.

0 Shares
You May Also Like