Benfica – Fenerbahce avancronica si pronostic (02.05.2013)

0 Shares
0
0
0
logo2 copyDupa ce am aflat finalistele din Uefa  Champions League (Borussia Dortmund-Bayern Munich),  in aceasta seara este timpul pentru cea de a doua competitie  Europeana ca importanta, Uefa Europa League. Pe Stadionul Luminii din Lisabona,  Benfica incearca calificarea in dauna turcilor de la Fenerbahce, scorul in tur fiind 1-0 petru formatia din Turcia. Favorita clara la casele de pariuri este Benfica.
Echipa gazda merge as in campionat fiind aproape de un nou titlu de campioana. Benfica are un avans de 4 puncte  in Liga Primeira fata de marea rivala Fc Porto, iar 4 puncte par suficiente petru vulturi tinand cont ca mai sunt doar 2 etape de jucat in Portugalia. Gruparea din Lisabona a reusit sa marcheze de 16 ori in utimele 5 meciuri, incasand doar 2. Inca o performanta notabila, Benfica nu a pierdut nici un meci in campionat avand 4 egaluri si 27 de victorii cu un golaverage de 72:16, golgeterul echipei fiind Lima cu 17 reusite, locul secund in Liga Primeira.
De partea cealalta Fenerbahce se afla pe locul secund in Superliga Turciei, la 7 puncte de Galatasaray care pare sa fie din ce in ce mai aproape de un nou titlu in Turcia. Parcursul echipei din Istanbul  in ultimele 5 meciuri, este de 4 victorii si o infrangere cu un golaverage de 7:3. Fenerbahce desi a avut un parcurs european bun,  in Superliga putem spune ,,ca nu a rupt gura targului’’ ,in 31 de etape bifand 17 vitorii, 7 egaluri, 7 infrangeri cu un golaverage total de 52:33, golgeterul echipei fiind Sow( 15 goluri, loc 3 ).
 
Echipe probabile:
Benfica : Formatie  (4-3-2-1)
Moraes – Almeida, Garay, Luisao, Pereira – Matic, Perez- Salvio, Lima, Gaitan – Cardozo
Fenerbahce: Formatie (4-2-3-1)
Demirel – Gonul, Yobo, Korkmaz, Ziegler – Sahin, Cristian, Kuyt, Ucan, Erkin – Sow
Pronostic: Victorie Benfica
Benfica este o adevarata forta pe teren propriu in acest sezon, dovada si ultimele rezultate inregistrate de portughezi acasa. Fener nu este in cea mai buna perioada din aceasta stagiune si cu siguranta nu va fi un meci usor pentru turci. Rezultatul de 1-0 in tur poate fi intors usor de portughezi la cum se prezinta in fata propriilor suporteri
0 Shares
You May Also Like