San Marino – Anglia avancronica si pronostic (22.03.2013)

0 Shares
0
0
0

gerrard-angliaGerrard si colegii sai se vor deplasa vineri seara de la ora 22:00 in San Marino pentru cel de-al 5-lea meci al campaniei de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia si vara anului 2014.

San Marino este cea mai slaba selectionata prezenta in aceasta campanie de calificari, dovada ca intr-o grupa in care doar Anglia este o forta de prima mana, gazdele sunt pe ultimul loc cu 0 puncte si un golaverage extrem de slab de 0:16. Din acest punct de vedere, San Marino este mult in spatelele celor din Luxemburg sau Liechtenstein.
In doua partide disputate in fata propriilor suporteri, gazdele nu au reusit nimic deosebit facandu-se de ras in fata lui Muntenegru, scor 0-6 si pierzand chiar si in fata Moldovei cu 0-2. San Marino nu a reusit sa marcheze decat doua goluri in ultimii aproape 5 ani.

Cotati cu 1.01 la bet365.com, englezii nu ar trebui sa aiba nici un fel de problema in a se impune clar contra amatorilor din San Marino. In partida tur disputat la Londra, baietii lui Roy Hodgson au castigat cu 5-0. Anglia ocupa locul 2 in Grupa H cu 8 puncte dupa 4 meciuri, dar si un golaverage impresionant de 12:2. Oaspetii s-au intors cu 4 puncte din 2 deplasari pana acum, si anume succesul cu 5-0 din Moldova si remiza din Polonia, scor 1-1.

Cele doua selectionate nu s-au intalnit recent decat in partida tur a acestei campanii, si dupa cum am precizat mai sus englezii s-au impus fara probleme cu 5-0 acasa.

Echipe probabile:
San Marino: Simoncini – Vitaiolo, Vannucci, Valle, Simoncini, Palazzi – Cibelli, Coppini, Cervellini, Gasperoni – Rinaldi
Anglia: Hart – Johnson, Carrick, Lescott, Baines – Gerrard, Osman – Walcott, Rooney, Milner – Sturridge

Pronostic: Anglia -1.5 Handicap Asiatic la pauza
Daca in tur englezii nu au avut nici o problema, ne asteptam la acelasi lucru si vineri seara. Mergem pe faptul ca Anglia va conduce cu cel putin 2 goluri diferenta la pauza, la fel cum de altfel s-a intamplat si la partida tur. Desi cota nu este tocmai cea mai tentanta, suntem de parere ca este un pronostic bun ce merge combinat pe un bilet combo.

 

0 Shares
You May Also Like