Liverpool – Chelsea avancronica si pronostic (21.04.2013)

0 Shares
0
0
0
angliaDuminica de la ora 18:00 Liverpool primeste vizita campionilor Europei  Chelsea, un duel care in turul de pe Stamford Bridge s-a terminat nedecis, scor 1-1. La casele de pariuri cormoranii sunt usor favoriti in marea majoritate a cazurilor.
Liverpool ii infrunta pe albastrii dupa o serie de meciuri in care nu a impresionat avand in ultimele 5 meciuri doar 2 victorii , 2 egaluri si o infrangere. Echipa de pe  Anfield a fost destul de inconstanta osciland intre evolutii foarte bune si mai putin reusite. Cormoranii ocupa locul 7 in acest moment in Premier League fiind tot mai departe de un loc care duce in Europa, cu 50 de puncte si un golaverage de 59 la 40.
Chelsea vine pe Anfield dupa o serie buna in campionat, si anume 4 victorii si o infrangere dar si esecul care le-a lasat un gust amar fanilor londonezi, eliminarea din Cupa Angliei in dauna celor de City. Cu toate acestea albastri par o  echipa destul de solida pe care Rafa Benitez incepe sa-si puna din ce in ce mai mult amprenta. In acest  moment Chelsea ocupa locul 4 in Premier League si este in lupta directa pentru o pozitie de UCL cu alte 2 rivale din Londra. Cifrele albastrilor sunt de 64:33 avand una din cele mai bune defensive din Anglia.
Echipe probabile
Livepool : Reina – Johnson, Carrragher ,Agger, Enrique – Leiva, Gerrard, Coutinho, Downing – Suarez, Sturridge
Chelsea: Cech – Ivanovic, Terry, Luiz, Bertrand – Ramires, Lampard, Moses, Mata, Oscar – Torres
Pronostic: Peste 2.5 goluri
Avand in vedere ca cele doua tabere practica un fotbal deschis si placut ochiului, ne asteptam ca in acest duel sa vedem minim 3 reusite, mai ales ca in ultimii ani ne-au obisnuit cu asa ceva. Plus de asta in meci va fi prezent si golgeterul campionatului, Luis Suarez.
0 Shares
You May Also Like