Despre noi

Acesta pagina a facut creata pentru ca toti utilizatori sa afle cate lucruri despre noi, echipa pariem.net. Suntem o echipa formata din 3 baieti tineri, care joaca la pariuri foarte des, daca nu in fiecare zi, cel tarziu o data la 2 zile, avand fiecare dintre noi cate profituri frumoase. Suntem specializati pe mai multe sporturi, precum fotbal, tenis, handbal dar si altele.

Nu suntem profesionisti, dar pe parcurs, dupa ce o sa cititi analize si predictiile noastre o sa va dati seama ca avem cat de cat habar despre acest domeniu, care nu este unul 100% sigur. Nici un meci nu este 100% sigur si nu ne asumam responsabilitatea pentru sumele pe care le pariati si daca bilete recomandate de noi sunt castigatoare sau nu. Noi doar va propunem niste meciuri interesante pentru ziua respectiva, va spunem pe ce ne punem noi banii dar este de datoria dumneavoastra daca doriti sa puneti sau nu pe acelasi pronostic, si repet, nu ne asumam responsabilitatea pentru bilete dumneavoastra.

Dorim ca impreuna sa realizam din pariem.net un site cat mai mare si mai frumos si sa castigam impreuna la pariuri, asa ca ramaneti alaturi de noi si ajutati-ne sa crestem.